Tvrda utakmica, mnogo grešaka i vođstvo Partizana! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.02.2019.
19:49
Izvor: Sportske.net

Velika borba u "Pioniru", mnogo grešaka i minimalno vođstvo Partizana.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Gosti su otvorili meč poenima Erla Klarka, ali im je to bilo jedino vođstvo u prvom poluvremenu. U uvodnih sedam minuta Budućnost je imala više izgubljenih lopti nego datih poena, dok je Partizan to koristio i brzo stigao do prve dvocifrene prednosti (15:4).

Usledio je tajm-aut Jasmina Repeše i dobar odgovor igrača Budućnosti koji serijom 8:0 smanjuju zaostatak, a poslednje što smo videli u prvom kvartalu bilo je zakucavanje Nikole Jankovića za 17:12.

U prvih deset minuta Stefan Janković je bio najefikasniji u domaćem timu sa 7 poena, ali ga u drugoj četvrtini nije bilo među poenterima.

Na startu druge deonice Đorđe Gagić poentira nakon ofanzivnog skoka, ali isti igrač vrlo brzo stiže do treće lične greške kojom je napravio problem Andrei Trinkijeriju.

Budućnost mini serijom od 5:0 hvata priključak, ali Partizan dobro odgovara i ponovo dolazi do dvocifrene prednosti (27:17).

Završnicu druge četvrtine obeležila je izuzetno loša igra izabranika Andree Trinkijerija. Partizan je nizao greške u napadu i dozvolio gostima da se ponovo rezultatski vrate u meč.

Kulminiralo je tehničkom greškom Andree Trinkijerija na pet sekundi pre kraja prvog poluvremena, pa je Budućnost uspela da stigne do "pola koša" zaostatka na kraju druge četvrtine 32:31.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Sunday, 10.02.2019
20:57

Ajde, na stranu sudjenje kada igramo protiv Buducnosti, to je klasicna i konstantna kradja redovno. Nebitno na cijem terenu se igra. Ajde da to zanemarimo, to je vec postalo normalno, ali ne mogu da ukapiram da mi od pocetka sezone konstantno igramo samo po osam minuta u cetvrtini i onda je poslednja dva spasavanje zive glave. I sad, nekako se uvek namesti da je u 70% situacija kod gresaka, promasaja, ili takvih stvari nekako tu uvek Marinkovic. Znaci covek ajde sto gresi, grese svi, nije to neka tragedija, ali sto on kad krene u seriju gresaka to je jednostavno nezaustavljivo. Znaci gresi covek sve dok ne izgubimo, ne staje. Od plus devet do njihovog suta za vodjstvo osim blokade Renfrou sve Vanjine greske. U cetiri napada uzastopno. U prvoj cetvrtini je to bio Gagic koji je Vanjin stariji brat kada su takve stvari u pitanju. I da nismo odigrali odlicnu odbranu sa tim greskama i sa sudijama koji kako dodjemo do deset razlike sviraju penale i sve cega se sete ovima sve dok ne izjednace mi bi ovu utakmicu vec sad na poluvremenu izgubili.

avatar
Fikan
Sunday, 10.02.2019
20:57
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 10.02.2019
20:50

A ''one'' ne spominjes? Ovo je kriminal!