Tvitovi - Iznenađujuće ili ne, ali ima dosta zadovoljnih!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.10.2017.
21:20
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda nije slavila, ali ima razloga za optimizam.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda nije igrala loše danas protiv Žalgirisa, ali je zbog padova u igri u nekoliko navrata doživela prvi poraz.

Imali su šampioni naše države i priliku da zabeleže pobedu, Ročesti je šutirao za tri poena, ali nije uspeo da pogodi.

Navijači nisu zadovoljni učinkom Crvene zvezde na današnjem meču, ali ima velikih optimista imajući u vidu kako je završen prošlogodišnji prvi meč koji je igrala Crvena zvezda u Evroligi.

Pogledajte neke od tvitova nakon utakmice, uverite se ko je bio najbolji, a ko najslabiji u dresu našeg tima.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VREBA KEBA
Friday, 13.10.2017
21:57

Ja ne shvatam vas koji se zalite na Rocestija, pa gde vam je pamet, cime razmisljate? Nisu oni glupi da ga puste da se razigra, svaki napad su ga stiskali da se oslobodi lopte, nije imao prostora ni za sta. Ne razumem Alimpijevica zasto je onako malo igrao Lazic sobzirom da nam je najbolji defanzivac, razumem da je bio povredjen, ali umesto Feldina i nespreman bi vise znacio na ovoj utakmici. Zasto Jovanovic i Dangubic nisu ulazili?

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 13.10.2017
23:21

Dangubic nedovoljno oporavljen, Lazic takodje nije fit ali igrao dovoljno...Feldin izasao iz manje povrede distorzije zgloba...Keselj nije ni poveden zbog ocajne forme, dok doskorasnji koledz tandem Jovanovic/Jankovic prvi put vidi ozbiljnu kosarku u zivotu, narocito u defanzivnom smislu....Previse mladih baceno u preduboku vodu, logican ishod je ovo. Lesort ima samo 21-22god preveliki teret nosi...a Rocesti je promenljiv, i sve su bacili na njega da ga zaustave, vise puta ga udarili dobro...nismo imali krila da odgovorimo, da ga sakrivamo nazad, crpeo se dosta...Nije ovo ni lose sa obzirom na okolnosti.... po snimku gledano, izgleda da je Rocesti za dlaku promasio, morao je da sutira zbog isteka napada....Pokazali smo odbranu i organizovanu igru za pocetak, sa dolaskom jos jednog visokog igraca bice to odlicno.....

avatar
nemam pojma
Friday, 13.10.2017
23:34

Kakvo nepoznavanje igre. Pa Ulanovas je dao 4 x po 2 poena u direktnom duelu sa Lazićem u poslednjih pet minuta, tri puta za redom, pa je jednom još dobio bacanja. Napravio ga je Ulanovas smešnim. Jednom je još promašio flouter, a Lazić ni to nije branio. Neverovatno je da ne vidite da taj Lazić nije ništa sem što je jak i borben, da ne kažem prljav i grub. Svaki njegov pokušaj skokšuta izaziva kod mene smeh. O pokušaju driblinga da ne pričam. A za nisko krilo je SKRAĆEN uz nedostatak tehnike, tako da je iole stabilniji i viši košarkaš dominantan u duelu sa njim. Ovaj najviše što može da napravi je faul.

avatar
Predrag Drobnjak
Friday, 13.10.2017
21:41

I ja sam zadovoljan, bravo momci:))

avatar
Amar Zornic
Friday, 13.10.2017
21:28

Mec na jednu loptu , nmzmo nikako biti nezadovoljni . Vec u sledecem mecu ce biti bolje , ipak smo gostovsli jednoj veoma respektabilnoj ekipi

avatar
nemam pojma
Friday, 13.10.2017
23:24

Jeste jaka, jača od vas, PETNAESTA PO RENKINGU!!!