Tužni Lebron, poraz u "Klasiku"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.03.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Igrao je sjajnih 28 minuta, ali nije bilo dovoljno, Lejkersi se spremaju za odmor. Ipak, boli poraz od najvećeg rivala...

AP Photo/Tony Avelar
AP Photo/Tony Avelar

Povezane vesti

Lejkersi su se predali, ništa ni ove godine od plej ofa. Novi poraz, iako je Lebron napravio tripl-dabl, 30 poena, 12 asistencija i 10 skokova i to za 28 minuta

Pobedu je sa Pacifika odneo najveći rival, Boston, Kajri je brojao do 30, izrazio žaljenje što bivši saigrač neće u plej-of, ali Seltiksi nisu imali milosti, treća pobeda na turneji u Kaliforniji.

Irving sam nije uspevao da odvede Kavse u doigravanje dok se Lebron nije vratio iz Majamija.

"Lebron je navikao da se bori za titule, sigurno je za njega ovo užasna situacija", dodaje Kajri.

Lider Milvoki je preslišao Šarlot, Adetokumbo je ubacio 26 poena, imao 13 skokova, 6 asistencija, Baksi su stigli do 50. pobede u sezoni, tek drugi put u veku, treći put u poslednjih 30 godina. Šest igrača domaćih bilo je dvocifreno, Kemba Voker je ubacio 25 poena, ali je razlika u kvalitetu bila prevelika, kada je Milvoki pojačao posle izjednačenog prvog dela brzo je bilo gotovo.

Portland je savladao Sanse uz 26 poena MekKoluma, sve je rešeno mnogo pre kraja, Feniks je ublažio poraz u poslednjoj četvrtini, čak su se vratili na -5, ali nije bilo šansi za preokret, serija od tri pobede je prekinuta.

Minesota je posle produžetaka tukla Vašington, Tauns je brojao do 40, povredio se u finišu regularnog dela, sigurno da "Vukovi" koji su ipak daleko od doigravanja ništa neće rizikovati, ako je pobeda iole ozbiljnija.

Bruklin je dobio u Atlanti, u ne baš lepom meču, ali se piše pobeda, Dinvidi je ubacio 23 poena, preživeli su i pokušaj trojke Vinsa Kartera sa sirenom i ostali usamljeni na šestom mestu Istoka.

U prvom meču dana, važna pobeda Kingsa u Njujorku.

Rezultati:

Njujork - Sakramento 94:102
Portland - Feniks 127:120
Milvoki - Šarlot 131:114
LA Lejkers - Boston 107:120
Minesota - Vašington 135:130 pr.
Atlanta - Bruklin 112:114

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke