Tužba? Oglasio se Muta, ovo je njegov stav!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.12.2017.
13:54
Izvor: Sportske.net, b92.net

Bivši trener Partizana danas prokomentarisao pojedine medijske napise o njegovoj navodnoj tužbi protiv crno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Imao je Miroslav Nikolić dugoročne planove kada je letos preuzeo Partizan, verovao da će uspeti da stvori novu generaciju mladih igrača koji bi naš najtrofejniji klub kroz par godina vratili na tron i prekinuli Zvezdinu dominaciju, ali se stvari nisu odvijale kako je on zamislio.

Kriza igre i rezultata koja je, uz probleme sa povredama, zadesila crno-bele u poslednjih mesec dana dovela je do preranog rastanka popularnog ''Mute'' sa crno-belima, jedva tri meseca pošto je počeo da radi sa ovom ekipom.

Kako smo ranije najavili, Partizan će danas posle 15 časova promovisati novog šefa struke, Nenada Čanka, a u međuvremenu su se u pojedinim medijima pojavile spekulacije da će Nikolić tužiti Partizan posle svega.

On je ubrzo takve priče demantovao u izjavi za B92.

''Ne znam odakle im to. Nisam tužio klub, nikad nisam ni pomišljao na to. Pare mi nisu bile u prvom planu kada sam došao u Partizan. Pitajte njih otkud ovo. Videćemo kako će se oni (Partizan) ponašati", izjavio je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 14.12.2017
15:32

"Videćemo kako će se oni (Partizan) ponašati", izjavio je Nikolić. " -U prevodu, niko nikoga nece tuziti, ukoliko kkp sve lepo plati....