Turci objavili prvi spisak za Mundobasket, dva stranca i dva igrača iz NBA

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.06.2019.
15:36
Izvor: Sportske.net

Selektor Ufuk Saridža objavio je spisak od 26 imena.

Povezane vesti

Selekcija Turske nije imala sreću na žrebu, te su se našli u grupi sa SAD, ali su ipak favoriti za drugo mesto i plasman u dalju fazu takmičenja.

Pored SAD i Turske u grupi E nalaze se i selekcije Češke i Japana.

Saridža je objavio preliminarni spisak, na njemu se nalazi čak 26 imena, među kojima su i dva naturalizovana Amerikanca, kao i dva igrača iz NBA.

Tu su dakle Bobi Dikson (Ali Muhamed) i Skoti Vilbekin od naturalizovanih igrača, dok se iz najjače svetske lige na Saridžinom spisku nalaze Čedi Osman i Ersan Iljasova, ako ne računamo Korkmaza, koji je na pragu prelaska u Fenerbahče.

Doguš Balbaj, Sertač Šanli, A. Bugrahan Tunčer, Metečan Birsen, Jigitčan Sajbir, Tolga Gečim, Ridvan Ončel, Sehmus Hazer, Radžip Berke Atar, Kartal Ozmizrak, Mert Akaj, Ali Muhamed (Bobi Dikson), Melih Mahmatoglu, Husejin Goksenin Koksal, Ege Arar, Ajberk Olmaz, Semih Erden, Ber Ibrahim Ugurlu, Muhsin Jašar, Jigit Arslan, Berkan Durmaz, Metin Turen, Čedi Osman, Ersan Iljasova, Furkan Korkmaz, Skoti Vilbekin

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Wednesday, 26.06.2019
16:43

Нимало наивна екипа.. Дефинитивно ћемо се нагледати фенименалне кошарке у Кини. Уз стандардне САД, Србију, Шпанију, Француску, Канада и Аустралија имају озбиљне екипе, Литванци увијек незгодни, Турци одлични.. Можда и Хрвати оду далеко 😂😂

avatar
realan88
Wednesday, 26.06.2019
17:11

Hoce daleko da odu bas daleko u zagreb odmah😂😂😂

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 26.06.2019
18:22

Da sacekamo Grcku, pa da vidimo realne domete Turske.
Ako Grci dodju u kompletnom sastavu, ipak mislim da su jaci od Turaka i da je Turcima realni i krajnji domet 1/8 SP (ukrstaju grupe gde su Turska i Grcka).