Ttrinkijeri otkrio zašto očekuje težak meč sa Trentom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.11.2018.
13:41
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da očekuje jako težak meč sa ekipom Trenta u šestom kolu Evrokupa.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Drugu rundu takmičenja u Evrokupu Partizan će otvoriti duelom sa ekipom Trenta od koje je poražen na startu grupne faze.

Crno-beli su u međuvremenu promenili trenera, a Andrea Trinkijeri je posle pobede nad Megom Bemax imao nešto više vremena da pripremi ekipu za ono što je očekuje u utorak uveče.

"Ova utakmica je velika prilika da budemo bolji, da igraci napreduju i da postanemo tim. Takođe, to je prilika da povećamo svoj nivo samopouzdanja", rekao je Italijan pred duel sa Trentom.

Italijanski sastav doživeo je težak poraz u subotnjem duelu sa Avelinom (110:72) zbog čega Trinkijeri očekuje izuzetno težak meč.

"Sutrašnji meč će biti jako težak, jer svaka ekipa koja se vraća nakon teškog poraza, uvek pokušava da pokaže reakciju. Potrebno je da budemo veoma koncentrisani i spremni", dodao je Trinkijeri.

Krilni centar Partizana NIS Stefan Janković rekao je da sutrašnji meč predstavlja šansu da se crno-beli pobedom pozicioniraju ispred Trenta.

"U utakmici protiv Trenta moramo pokazati koliko smo odlučni u želji da svakog dana budemo bolji. Oba tima imaju isti skor do sada i ovo je naša šansa da se pozicioniramo iznad našeg sutrašnjeg rivala", rekao je Janković.

Utakmica šestog kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Trenta igra se u utorak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke