'Trojkom za pomoć' sakupljeno 3.425 €

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.04.2015.
17:19
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Društveno korisnom akcijom "Trojka za pomoć" koju su organizovali Zvezda i IDEA za sedam utakmica u TOP 16 fazi EL sakupljeno je gotovo 3.500 evra pomoći u proizvodima K Plus.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Poslednja utakmica koju su košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak odigrali u okviru TOP 16 faze Evrolige označila je i završetak društveno korisne akcije pod nazivom "Trojka za pomoć".

Akciju su zajedničkim snagama realizovali KK Crvena zvezda Telekom i IDEA a projekat je bio koncipiran tako da svaka trojka koju su izabranici Dejana Radonjića postizali na domaćem terenu u TOP 16 fazi bude vrednovana sa 3.000 dinara u proizvodima K Plus.

Samo tokom sinoćne utakmice sa Panatinaikosom crveno-beli su postigli osam trojki čime su obezbedili donaciju K Plus proizvoda u vrednosti od 24.000 dinara. Međutim...

Sponzor Crvene zvezde Telekom i partner u pomenutoj akciji odlučio je da trijumf ostvaren u spektakularnoj atmosferi hale "Pionir" bude vrednovan sa K Plus proizvodima u iznosu od 100.000 dinara!

Donacija će otići na adresu Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj koja je samo jedna u nizu ustanova koje su bile obuhvaćene ovom društveno odgovornom akcijom.

Crveno-beli su u saradnji sa kompanijom IDEA donirali prizvode K Plus u vrednosti od 411.000 dinara ili 3.425 evra tokom TOP 16 faze a pomoć je bila namenjena Specijalnoj Olimpijadi Srbije, Domu u Zvečanskoj, Domu Kulina, Institutu za majku i dete, humanitarnom udruženju DEBRA i sada dečijoj bolnici u Tiršovoj.

Podsećamo da se Crvena zvezda Telekom u četvrtak oprostila od daljeg učešća u Evroligi trijumfom nad šestostrukim prvakom Evrope Panatinaikosom rezultatom 69:68.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke