Trojica otpisanih stranaca, ovo je sastav Zvezde za Super ligu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.04.2019.
14:51
Izvor: Sportske.net

Super liga Srbije kreće uskoro, a Crvena zvezda je odlučila sa kojim će sastavom napasti krunu.

aba-liga.com/Crvena zvezda mts
aba-liga.com/Crvena zvezda mts

Povezane vesti

Ostalo je još da se odigra završnica Super lige Srbije, Crvena zvezda je jedan od dva favorita za osvajanje i nakon osvajanja ABA lige mnogi joj daju najveće šanse da osvoji i pomenuto takmičenje.

Sa kojim sastavom će Crvena zvezda u Super ligu?

Odluka je doneta, na zvaničnom sajtu Crvene zvezde piše da će Super ligu igrati:

Radanov Aleksa, Čović Filip, Kešelj Marko, Davidovac Dejan, Nenadić Nemanja, Lazić Branko, Beron Bili, Faje Mohamed, Dobrić Ognjen, Ristić Dušan, Simanić Boriša, Rivers Kelvin Kresvel i Odžo Majkl.

Imajući u vidu da četiri stranca imaju pravo da igraju Super ligu, Crvena zvezda je odlučila da precrta Perperoglua, Reglanda i Cirbesa.

Prvi meč u domaćoj Superligi ekipa Crvene zvezde mts odigraće u subotu 27.04.2019.godine protiv ekipe Dunava. Ulaz na tribine za tu utakmicu će biti slobodan. O ostalim informacijama vezanim za premijerni meč Superlige, i terminu prodaje ulaznica za partere, lože i mesta pored terena klub će se oglasiti naknadno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salijeri
Wednesday, 24.04.2019
22:45

Očekivano.. Regland i Perperoglu povrede i, a Cirbes u najlosijoj formi od svih stranaca i verovatno na izlaznim vratima..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 24.04.2019
18:35

Da malo vidimo I Ristica. Precrtani dvojica povredjenih I neprepoznstljiv Cirbi ove godine uz blic dobre role. Drago mi je sto su ostavili Riversa, da se Jos razigra pa ako se pokaze, eto nama potencijalnog pojacanja naredne sezone. Lik poseduje kvalitet, forma problem, ne toliko star da ne moze izvuci jednu sezonu.

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 24.04.2019
17:40

Za Reglanda i Stratosa je logično, zbog povrede, a Cirbes uopšte nije na nivou koji se od njega očekuje. Treba forsirati Ristića, Simanića, Radanova, Davidovca, Nenadića i uopšte igrače koji će igrati sledeću sezonu. Kešelju bi se zahvalio na svemu, ali on nije igrač na koga možemo računati u EL da će imati bitnu ulogu.

avatar
babaroga
Wednesday, 24.04.2019
17:37

Odlicno! Posto su ugovori bili na godinu evo mesta za nove igrace. Teodosic i Kuzmic na pragu :)

avatar
Edin Šantić
Wednesday, 24.04.2019
16:09

Nažalost, potpuno bezvredno takmičenje. Nema čak ni prestiža.

avatar
Skaut1
Wednesday, 24.04.2019
15:34