Tripl-dabl sad navika, Jokić kao Tom Brejdi, uvod u Super Boul zadivio Ameriku!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.02.2019.
09:02
Izvor: Sportske.net

Denver slavio 107:106 u Minesoti, Nikola Jokić u stilu Toma Brejdija.

AP Photo/David Zalubowski
AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Denver je isčupao pobedu u Minesoti, Nikola Jokić je za manje od pola sata napravio tripl-dabl. Veliki igrači to čine i kad ne blistaju, Jokić se ispromašivao, ali je meč završio sa 13 poena, 10 asistencija i čak 16 skokova. Malik Bisli opet dobar sa 22 poena, Monte Moris tajno oružje, 17, uz 10 asistencija, Nagetsi su ostali prvi.

Jokić je najavio Super Boul pasom u stilu Toma Brejdija, Bisli završio u ulozi hvatača i položio je za +3. Do kraja su ostale 62 sekunde. U samom finišu Minesota je imala šansu za pobedu, ali je lopta umesto do Taunsa stigla do veterana Denga, promašio je, pa je Denver ostao na prvom mestu Zapada.

To znači i da će Majk Meloun voditi jedan od timova na Ol-Staru, on kaže da će u slučaju da Jokić bude u suprotnom timu, duplirati Srbina kako ne bi dominirao i na Ol-Staru.

Inače, Jokić je dobio tehničku zbog rasprave sa sudijom, jedan deo drugog poluvremena je proveo na klupi. Čuvali su ga dobro, ali on je više od strelca, ovo je 25. trip dabl u karijeri, stigao je Klajda Drekslera na večnoj listi.

Inače, kada Nikola napravi tripl-dabl, Denver ima skor 23-2. Jokić je sada sa 9 tripl-dablova ove sezone, ostao sam na drugom mestu, ispred Simonsa, iza Vestbruka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke