Trinkijeva mudrost - Ne razmišljaj o umoru!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 14.10.2019.
11:19
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra mudro i strpljivo u predstojećoj utakmici protiv Ritasa u Evrokupu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

"Ako razmišljamo o umoru, bićemo umorni. Nema umora, samo je naporno jer ne uspevamo trenirati kako treba. Fizički je dosta težak period, ali tako je i idemo. Teška utakmica je pred nama, Ritas igra snažno kući, razvalili su Lokomotivu, postavili 'svetski rekord' od 40-41 poen za jednu četvrtinu, mlada su ekipa, puna energije i trebaće nam mudrosti, strpljenja i pameti", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan će u utorak od 18 časova u Viljnusu igrati protiv Ritasa, utakmicu trećeg kola Evrokupa. Crno-beli imaju obe pobede u takmičenju, a Ritas pobedu i poraz.

Centar Partizana Artjom Parahovski je u Partizan došao upravo iz Ritasa.

"Ritas je moj bivši tim, zadržali su glavne domaće igrače od prošle sezone, imaće podršku od možda 10.000 ljudi, igraju dobro na domaćem terenu i sigurno je da je pred nama težak meč. Kao neko ko je igrao sa mnogim prvotimcima Ritasa, pokušaću da dam neki savet mojim saigračima kako bi im barem malo olakšao posao u sutrašnjem meču", rekao je Parahovski.

Direktan prenos utakmice Ritas - Partizan NIS, biće emitovan na TV Sport Klub

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke