Trinkijeriju stiže i prvo veliko pojačanje?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.07.2020.
16:11
Izvor: Sportske.net

Pouzdani grčki novinar prenosi nove informacije.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri bi uskoro trebalo da postane novi trener minhenskog Bajerna, dok se očekuje da ga na klupi Partizana nasledi njegov doskorašnji asistent Vlado Šćepanović.

Italijan će se tako vratiti u Nemačku, gde je sa puno uspeha predvodio Brose Bamberg, a jasno je i da će mu u Minhenu biti potreban veliki broj pojačanja, jer je klub potpuno podbacio u sezoni za nama.

Džon Huestis je već napustio nemački klub, očekuje se da iz Minhena ode i Greg Monro, ali i Matijas Lesor i Maodo Lo, potonji je želja Panatinaikosa.

Sada se nazire i prvo pojačanje Bajerna za narednu sezonu, kako prenosi urednik "Eurohoopsa" Nikos Varlas, to bi trebalo da bude doskorašnji košarkaš Olimpijakosa Vejd Boldvin.

Ovaj 24-godišnji košarkaš je 2016. godine bio biran kao 17. pik na draftu od strane Memfisa, nije se ipak dugo zadržao u Grizlisima, nakon jedne sezone preselio se u Portland. Dve godine je bio pod ugovorom sa Trejl Blejzersima, ali je uglavnom igrao i razvojnoj ligi, da bi u Olimpijakos stigao minulog leta, gde je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ipak, klub iz Pireja je ovog leta odlučio da napravi brojne promene, pa je tako Boldvin ostao bez ugovora, a sada bi karijeru trebalo da nastavi u Minhenu.

Igra na pozicijama "jedan" i "dva", a na 24 nastupa u EL u proseku je beležio 5,5 poena po meču.

Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke