Trinkijerijeva velika želja ponovo o povratku u Partizan, ali i o crno-belima u Evroligi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.04.2020.
19:56
Izvor: Sportske.net, nezavisne.com

Da li je realno i jedno i drugo već ovog leta?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©
Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©

Povezane vesti

Prošlog leta Dragan Milosavljević bio je možda i najveća želja Andree Trinkijerija prilikom formiranja tima za tekuću sezonu, ali do transfera ipak nije došlo, pošto je iskusni bek odlučio danastavi saradnju sa Unikahom.

Potom je naš reprezentativac doživeo i povredu zbog koje je propustio Svetsko prvenstvo u Kini, pa se tek od sledeće sezone očekuje da ponovo bude''onaj pravi''.

Da li u Partizanu, ili u Unikahi? Šta je realnije od te dve opcije, objasnio je u razgovoru za ''Nezavisne novine''.

''Pod ugovorom sam sa Unikahom i za sledeću sezonu. Sigurno je da bih to voleo, ali u ovom trenutku izlazim iz teške povrede i ne razmišljam mnogo o tome. Ali, sigurno da bih voleo da ponovo obučem dres Partizana jednog dana'', istakao je 30-godišnji košarkaš.

Tokom aktuelne prinudne pauze, najviše se polemiše oko toga treba li sezonu nastavljati, proglasiti šampiona, ili je jednostavno - poništiti, što su danas, na primer, Hrvati uradili.

''To je teško pitanje. Svi koji su u lošoj situaciji zahtevaće da se poništi sezona, a ovi u dobroj da se na osnovu trenutnog stanja odluči pobednik.

Partizan je igrao najbolju košarku cele zone i u Evrokupu i u ABA ligi i za njih bi bila velika šteta da se sve to sada poništi. Ova sezona je mirisala na povratak u Evroligu'', poručio je Milosavljević.
-
Baner NBA

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke