Trinkijerijeva prva reakcija posle isključenja, zašto je Partizanu teren bio ''mali''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.11.2019.
21:01
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Šta je, po njegovoj oceni, večeras presudilo, sudijske odluke, ili nešto nije štimalo u igri Partizana?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je u uzbudljivoj završnici večeras u hali ''Morača'' u Podgorici poražen od Budućnosti sa 65:60, a pitanje pobednika bilo je rešeno posle tehničke greške, pa isključenja trenera Partizana Andree Trinkijerija u poslednjem minutu meča.

Međutim, italijanski stručnjak smatra da to nije bio presudan detalj za ishod ovog meča.

''Preterao sam i sudije su napravile posao. Svako radi svoj posao, oni imaju to oružje. Pokušao sam da se prilagodim utakmici. Video sam kontakte koje oni nisu. Mora da postoji poštovanje. Oni su videli da sam preterao, a nije tehnička greška odlučila utakmicu", objašnjava Trinkijeri, prenose ''Vijesti''.

Crno-beli su večeras loše šutirali za tri poena, to je, između ostalog, i Trinkijeri naglasio u prvom komentaru utakmice.

''U sportu se moraju prihvatiti porazi. Žao mi je, jer smo odigrali pametnu utakmicu, ali kada ne pogađaš trojke, veoma je teško igrati.

Tada teren postane mali, ideš ispod koša, a mi nismo imali rešenje. To i skok su bile ključne stvari. U odbrani smo dobro igrali. Šteta, jer smo spakovali čvrstu utakmicu, ali nije bilo dovoljno'', istakao je trener Partizana.

U sledećem kolu, naredne nedelje, crno-beli dočekuju ekipu Krke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Monday, 25.11.2019
10:07

Treba pogledati istinu u oči i reći da smo odigrali očajno u napadu, sa toliko stranaca u ekipi mi imamo najgori šut za 3 u ABA, to je ne dopustivo. Sudijske greške neću da komentarišem, a da ih je bilo bilo je, i to na obe strane. Ako se nešto u međuvremenu ne promeni, sa ovakvim šutem mi ćemo teško i krku da dobijemo.

avatar
Limenka
Sunday, 24.11.2019
22:49

Nedostaje jedan krsteni centar i bek sa 15 poena u rukama. Pejdz nema gabarite, tesko dolazi do pozicije za sut, a Zagorac mu dodje kao Suma u fudbalu. Desi se da bljesne, ali suma sumarum, mrsavo. Kada treba nigde ga nema, sut za svaku kritiku.

avatar
REVØLT
Monday, 25.11.2019
09:36

Suma mnogo vise pokazuje od Zagorca.