Trinkijerijeva poruka iz svlačionice: ''Imali smo m**a!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.02.2019.
15:02
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle trijumfa u finalu Kupa Koraća, ušao je u svlačionicu Partizana, ali i tu ga je sačekala jedna kamera...

ABA liga/Partizan NIS
ABA liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana, zajedno sa svojim pristalicama, od sinoć slave drugi uzastopni trijumf u Kupu Radivoja Koraća, posle pobede u finalu nad Crvenom zvezdom od 76:74.

Šta je trener Partizana Andrea Trinkijeri govorio posle meča na konferenciji za medije možete da pročitate OVDE, a kada je ušao u svlačionicu, za ''Blicsport'' je dao još jednu zanimljivu izjavu.

'' 'Ajmo dalje, the best is yet to come (najbolje tek dolazi, prim.aut.). Nadamo se, ha, ha, ha.

Finala su uvek takva, neki put dobiješ, neki put izgubiš, imali smo sreće, m**a i želju da dobijemo'', poručio je nasmejani Trinkijeri, a snimak pogledajte OVDE.

A kako je noćas izgledao deo njegovog slavlja zbog osvojenog trofeja, možete da se podsetite na OVOM LINKU.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Monday, 18.02.2019
17:35

Imali ste Belosevica koji vam je bio igrac utakmice

avatar
paok
Monday, 18.02.2019
18:29

Opet krive sudije. A protiv Dinamika sve regularno. Ovo je bio uspeh jer ste trebali odmah ispasti

avatar
Dača
Monday, 18.02.2019
18:48

Dobro je, živ si. Rekoh da ti nije pozlilo sinoć od muke.

avatar
Zika.Slika
Monday, 18.02.2019
17:11

nemaju limeni mnogo toga ...

avatar
Gravity
Monday, 18.02.2019
16:45

Zvezdas sam svaka cast Partizanu na pobedi. Sudije su bile lose i za jedne i za druge, ne znam sto se Covic buni jer nije u pravu, Mogli smo jos u prvom kolu ispasti... Ovo cak gledam kao uspeh. Zvezda je dobar skup pojedinacai verovatno sa nekim jacim trenerom lagano osvojila sve. Poenta price je sto Covic nije hteo da plati dobrogh trenera vec doveo dobre igrace koji ce napraviti dobrog trenera.

Juce smo videli situaciju gde Filip prica treneru sta da radi u poslednjem napadu sto je bizarno i prosto neverovatno. Ipak je on bio pomocni u Oly, radio je sa najboljim trenerima i ovo je sramota da se ovako gubi na kraju utakmice. Pogotovo sa drzanjem Davidovca i Renglanda celu 4 cet i onda zameni ih 2 min pred kraj.. neverovatno, Jos jednom zasluzena pobeda Partizana mi mozemo samo da se nerviramo i probamo da prodjemo polufinale(i tu mislim da cemo imati puno problema). Nekako i ova sezona mirise da ce je Topic zavrsiti.

Ostaje velika zal za odlaskom velikog trenera Radonje koji bi i dalje dominirao nad Partizanom dug niz godina. Verujte trener je sve u kosarci ali apsolutno sve, dzaba vam dobri igraci..

avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 18.02.2019
17:17

Druze,nikako nisi u pravu! Kao prva stvar,Zvezda uopste nema neke igrace,tu je Stratos jedini igrac koji je evroligaski kalibar,ali je problem sto je i on u godinama i samim tim ne moze svaku utakmicu ni da igra dugo,ni da igra konstantno,a posebno je bitno,sto on nikada nije bio prvi suter ekipe,a ovde se to trazi od njega. Regland je nista vise nego ok igrac,Beron je dobar suter,ali ga mozes lako zatvoriti,jer nije ni jak,ni visok,Odzo?????? Tomic nije los trener,ali tipa za pnr ti treba i plej koji dobro asistira i centar koji zna i da protrci i da zakuca i skoci,a mi nemamo ni jednog ni drugog igraca. Za protrcavanja imas Dobrica,najveci problem je sto su igraci lose birani,nagomilani su,tipa Dobric nije puno losiji suter od Berona,umesto njega da je doveden dobar plej koji zna da asistira,em bi rasteretio Reglenda em bi tecnija igra bila,ali boze moj,sta je tu je.

avatar
Gravity
Monday, 18.02.2019
19:03

Mozda nisam u pravu za neke stvari ali itekako sam u pravu za Tomica da je los trener jer mozes videti kakve je odluke donosio juce i koliko je ko igrao. Jedina stvar sto me moze razuveriti je da je pustio ovaj kup da igra npr Davidovac i da mui nije bilo toliko bitno a da u Aba razvali paljevine. Tad mogu da razumem da mu je bilo nebitno. Ako i u Aba derbiju bude tesno onda stvarno nemam reci i plasim se za plejof. Partizan se previse sad nalozio. Videcemo sta ce biti ali nisam optimista sto se tice svega.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 18.02.2019
16:10

https://twitter.com/BratVamos/status/1097459235070377984 Jedno saopstenje s lukom i kajmakom, molicu!