Trinkijerijev recept: ''To je ono što nam treba!''

Autor: Beta Beta
petak 18.10.2019.
14:03
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da su njegovoj ekipi za pobedu u predstojećem meču protiv Mornara u ABA ligi potrebni koncentracija, disciplina u napadu i odbrani i požrtvovanost.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Košarkaši Partizana sutra gostuju Mornaru u Baru, u utakmici trećeg kola ABA lige.

"Još jedno gostovanje, još jedna veoma teška utakmica je pred nama. Mornar u svom sastavu ima veoma nezgodne igrače i kada udju u svoj ritam jako im je teško parirati. Koncentracija, disciplina u napadu i odbrani, požrtvovanost... To je ono što nam treba na visokom nivou u sutrašnjoj utakmici. Samo tako možemo do cilja", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Tim iz Bara je u prva dva kola regionalnog šampionata zabeležio isto toliko pobeda, dok crno-beli imaju učinak 1/1.

"Sećam se pre tri sezone prvog kola koje smo odigrali u Baru. Mornar je tada tek ušao u ABA ligu, ali su i onda imali dobar tim i sjajnu publiku.

Pobedili smo tada košem koji je Novica Veličković dao pred kraj utakmice, ali je utakmica bila veoma teška i lako smo mogli da je izgubimo.

Siguran sam da će i sutra biti veoma teško, tim pre što je Mornar i ove godina sklopio dobru i iskusnu ekipu i što igraju veoma efikasno", rekao je krilni centar Partizana Stefan Birčević.

"Ipak, i mi se uzdamo u svoje kvalitete. Verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu i da dodjemo do pobede koja bi nam puno značila", dodao je Birčević.   

Utakmica Mornar - Partizan igra se sutra od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke