Trinkijeri uopšte ne može da uživa u pobedi...

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 03.06.2019.
20:18
Izvor: Sportske.net

Razlog se zna.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Partizan je ubedljivo pobedio FMP i tako zabeležio prvu pobedu u plej-ofu, ali trener Andrea Trinkijeri nije mogao da se raduje, iako je zadovoljan kako je tim odigrao. Razlog je jasan.

"Posle 10 utakmica u Super ligi i de fakto samo dve teške utakmice, danas mi je bio cilj da se ekipa upiše, stavi ime i prezime u seriju plej-ofa. Igrali smo čvrsto 36 minuta.

Peglali u odbrani, borili se, lopta je išla desno-levo, neki put smo pogađali, mnogo puta nismo. Imali smo 23 asistencije, mogli smo i 30 bez problema. Bilo je mnogo zicera. Sad je 1:0, očekujem kompletno drugačiju utakmicu, još težu i idemo dalje", rekao je Trinkijeri.

Meč je možda ipak obeležila nova povreda Radeta Zagorca, kome je stradalo koleno u jednom duelu.

"Ne znam. Bio je u punom sprintu i fantastično je otvorio utakmicu. Danas je moja ekipa odgovorila...Baš mi je žao, ne mogu uopšte da uživam, mislim na Zagorca. On nema malo sreće. Čekamo, videćemo", rekao je Trinkijeri.

Partizan je slavio 93:75, a trener FMP-a Vlada Jovanović nije bio nezadovoljan.

"U ovom sastavu nismo mogli da pružimo bolji otpor. Razlika u ofanzivnim skokovima je ogromna, iako smo mi do sada bili ti koji su imali više skokova od protivnika. Drugi razlog je skraćena rotacija, nismo imali visokih igrača za ovu utakmicu. Nije to bilo dobro i nismo bili raspoloženi za šut. Probaćemo da malo analiziramo i da se pripremimo za drugu utakmicu da budemo bolji", rekao je Jovanović.

Šešlija neće sigurno igrati drugu utakmicu za "pantere", a Rit je neizvestan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke