Trinkijeri sumirao pripreme, neke stvari ga oduševile, a na nekima mora mnogo da radi...

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.09.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Andrea Trinkijeri napominje da ima još dosta da se radi do početka sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri je sumirao utiske dosadašnjeg dela priprema za novu sezonu i moglo bi se reći da je zadovoljan viđenim do sad.

Partizan je bio sjajan tokom ovih priprema što je dokazano i na turniru u Klužu gde su pobeđeni Mornar i Fenerbahče.

"Nisu bitne pobede, već kako tim izgleda i kako radimo. Imamo puno posla, u odbrani smo zbilja dobra ekipa, a u napadu još moramo da radimo. Novi igrači su brzo uklopili u sistem i još mnogo, mnogo stvari treba da počnemo da gledamo, shvatamo, organizujemo. Sve mi je jasno, a to su pokazale ove utakmice - šta možemo i šta ne možemo. Nije vreme da budem zadovoljan, već je vreme gledam i da znam gde ruke da stavim, kako da se napravi sledeći korak. Idemo dalje
", rekao je Trinkijeri za Tanjug prilikom promocije novog dresa. 

O očekivanjima pred sam start priprema, Trinkijeri je istakao da su ga neke stvari oduševile.

"Nisam imao nikakva očekivanja, jer je kompletno nova ekipa. Želeo sam da mi ekipa pokaže put. Napravio sam ekipu sa jednim sistemom i filozofijom, ali posle na terenu moraš da vidiš da li to igračima prija. Neke stvari su me oduševile, a na nekim stvarima još moramo dosta da radimo. Kompletno se promenila košarka i mi ćemo do decembra da budemo u procesu rada. Igraćemo i probati da dobijemo svaku utakmicu", rekao je on.

Partizan naredni meč igra u četvrtak u "Štark areni" i to protiv AEK-a od 18 časova, a za taj meč bi mogao da im se pridruži i Stefan Birčević.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke