Trinkijeri - Šta ga je šokiralo u Beogradu, kom fudbaleru se decenijama divi...

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.11.2018.
11:07
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Novi trener Partizana privlači pažnju ne samo svojom stručnošću, već i neposrednošću u komunikaciji sa novinarima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri je odlično startovao u Partizanu i sa tri vezane pobede vratio nadu da sa njim na klupi crno-beli mogu da naprave velike stvari ove sezone.

Već je počeo da pravi i određene rezove u ekipi, opširnije o tome čitajte OVDE, a u susret gostovanju u Sankt Petersburgu protiv Zenita, italijanski stručnjak je i na neke druge teme razgovarao u intervjuu za ''Blic'', sa Vladanom Tegeltijom.

Priznaje da se još navikava na Beograd, koji se po njegovom mišljenju znatno promenio u poslednjih desetak godina, ali je i dodao:

''Gužva me malo šokira, ali i to ćemo preživeti. Moram da nađem pravu kafu, kakvu ja želim, a dobio sam i 57 poruka za dobru pljeskavicu, još nisam sve probao'', otkriva Trinkijeri.

Od naše hrane dopao mu se i srpski kajmak, priznaje da je ljubitelj vrhunskih vina, ali ono što je posbno zanimljivo, bio je njegov odgovor o italijanskom fudbalu.

Naglasio je da navija za Milan, a nekadašnji as ''Rosonera'', Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Dejan Savićević ga je oduševljavao devedesetih dok je nosio dres Milana.

''Dejo je... genije. Još mi je u srcu...'', poručio je Trinkijeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 13.11.2018
15:07

I to je bas isao na utakmice, vatreni navijac:-D

avatar
Skaut1
Tuesday, 13.11.2018
13:47

Šarmantan je. To niko ne može da mu ospori.
Rezultat za sada ima. Dobar potez je i hlađenje Novice. Stvarno je neprofesionalno u kakvoj je fizičkoj spremi bio (pustio i stomak kao da je rekreativac). Želeo sam ga (Trinkijerija) na klupi Zvezde pre svega jer mi je beskrajno simpatičan. Ipak ne spada u vrh evropskih trenera (objektivno nema ni rezultate spram visokog honorara). Najvažnije je biti strpljiv, i zaista ga pustiti da odradi za početak ceo ugovor.