Trinkijeri protiv Darušafake prizivao napad, sada želi odbranu

Autor: Beta Beta
petak 24.01.2020.
14:06
Izvor: Beta

Hoće li mu igrači ispuniti želju?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da će dobra odbrana i koncentracija biti ključne u predstojećoj utakmici ABA lige protiv Zadra.

"Zadar je ekipa koja je ove sezone dobila Cedevitu Olimpiju, Crvenu zvezdu i Budućnost. Mislim da to dovoljno govori. Imamo šest kola do kraja ligaškog dela sezone i sada svaka utakmica za sve timove vredi duplo. Dobar pristup, koncentracija i dobra odbrana su nam potrebni da nastavimo naš put kojim smo krenuli", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan će u hali "Aleksandar Nikolić" u petak dočekati Zadrane u utakmici 17. kola Jadranske lige. Taj duel počinje od 20.00 ćasova.

Bek Partizana Ognjen Jaramaz kazao je da će ovo biti važna utakmica za njegovu ekipu.

"Zadar je tim koji je ove sezone pokazao da je itekako u stanju da ugrozi najjače ekipe u ligi. Verujem da ćemo odigrati maksimalno koncentrisano, pokazati dobru igru i da ćemo uspeti da nastavimo s dobrim rezultatima u regionalnom šampionatu", kazao je Jaramaz.

Izabranici Andree Trinkijerija trenutno se nalaze na prvoj poziciji ABA lige, s 29 bodova, dok je Zadar na 11. mestu s 20 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke