Trinkijeri predstavljen u Bajernu, zvuče li vam poznato ove njegove reči?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.07.2020.
12:40
Izvor: Sportske.net

Veliku pažnju izazvala je promocija italijanskog stručnjaka koga nemačka javnost odlično poznaje iz vremena dok je bio na klupi Bamberga.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri nije ispunio želju navijača Partizana da sa crno-belima nastavi započeti posao, već je odlučio da krene dalje, do nove stanice u karijeri - minhenskog Bajerna sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana.

To je njegov povratak u nemačku košarku, nema sumnje da će se odlično snaći, a Bajern ga je danas i zvanično predstavio na konferenciji za medije.

Tom prilikom Trinkijeri je konstatovao i da je došao u klub bogate tradicije.

''Ovo je veliki klub, sa velikom tradicijom, Bajern je brend. Imam sreću jer dolazim iz veoma slične situacije (Partizan), jeste sada drugačije, ali ime kluba govori mnogo više nego što može da se kaže. Ovo je veliki izazov za mene, ali u DNK ovog kluba su svi odgovori na ono šta treba da uradimo i kako treba'', poručio je Trinkijeri.

Takođe, naglasio je da ''neće praviti kompromise'', govoreći o očekivanjima od svojih igrača, po pitanju njihovog rada na treninzima.

Za razliku od prošle sezone sa Partizanom, ovoga puta ćemo Trinkijerija gledati u Evroligi, a jedan dolazak u Beograd ga svakako očekuje tokom sezone, kada bude gostovao Crvenoj zvezdi.
-
kosarka
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Thursday, 23.07.2020
14:34

Klasican lik koji svakoj devojci prodaje istu fori i maglu, pa ako se neka zezne.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 23.07.2020
19:03

Jel je Partizan brend u kosarci? Jeste, svi ga se secaju, zato sto je uradio nesto sto nijedan drugi klub u Evropi i svetu nije. Osvojio evropsku titulu sa jednom odigranom utakmicom u svojoj zemlji i naterao je da jedan grad u inostranstvu, u zemlji koja nema dodirne tacke sa Srbijom (tadasnjom Jugoslavijom), stane uz klub i da se igraci osecaju kao da igraju kuci.

A jel ime Bajern brend u svetu? Jeste, kad kazes Bajern odmah znas iz koje zemlje dolazi klub.

avatar
Kori Volden
Friday, 24.07.2020
13:50

Bajern je u svetu kosarke bitan koliko i mali mokri lug u svetu fudbala. Neko bi bucku trebalo da kaze da nije dosao u FK, nego u KK.