Trinkijeri pred Krku: "Spremni smo za borbu, moramo vrhunski dva puta nedeljno!"

Autor: Beta Beta
petak 11.01.2019.
11:15
Izvor: Beta

"Crno-beli" će u svojoj dvorani dočekati starog "dužnika".

ABA liga/Partizan NIS
ABA liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas, pred meč protiv Krke u ABA ligi, da je za "Crno-bele" veoma važno da pokažu da su u stanju da igraju na vrhunskom nivou dva puta nedeljno.

"Veoma je važno za nas da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i mi moramo da se tome prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, stoga očekujem dobar duel", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Krku u utakmici 15. kola ABA lige.

U prvoj ovosezonskoj utakmici, Krka je u Novom Mestu pobedila sa 80:76.

"Utakmica protiv Krke je veoma važna za nas jer imamo priliku da popravimo svoj položaj na tabeli i da učvrstimo svoju poziciju u trci za plej-of. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu", rekao je Aleks Renfro.

Partizan posle 14 odigranih kola ima osam pobeda i šest poraza i trenutno je četvrti na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Krka poslednja sa skorom 4/10.

Utakmica je na programu sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ulaznice za taj meč su od danas u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine, 600 dinara za parter, 2.200 za belu ložu, odnosno 2.500 dinara za plavu ložu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke