Trinkijeri pred Igokeu: "Moramo podići nivo igre"

Autor: Beta Beta
petak 08.03.2019.
14:33
Izvor: Beta

Partizan će ugostiti tim iz Laktaša.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegova ekipa, pripremajući se za plej-of ABA lige, već u meču protiv Igokee mora da podigne nivo igre, odnosno da obrati pažnju i na najsitniji detalj igre.

"Ostale su dve utakmice do plej-ofa i mi moramo već sada ući u koncentraciju koju te utakmice zahtevaju. Moramo podići nivo naše igre, a da bismo to uradili moramo obratiti pažnju na svaki, i onaj najsitniji segment, na svaki detalj", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Igokee u 21. kolu ABA lige.

"Crno-beli" su obezbedili plasman u plej-of, a kolo pre kraja regularnog dela takmičenja zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 13 pobeda i sedam poraza. Igokea je, na drugoj strani, deveta sa skorom 7/13.

"Pred nama su još dve utakmice do početka odlučujućih borbi i konačnog raspleta u ligi. Igokea je u prošlom kolu odigrala dobru utakmicu i zabeležila važnu pobedu protiv Mornara. Verujem da će protiv nas igrati rasterećeno i da će nam biti potrebna maksimalna koncentracija kako im ne bismo dozvolili da se iz te rasterećenosti raspucaju", rekao je centar Partizana Nikola Janković.

Utakmica se igra sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke