Trinkijeri pred FMP: ''Možda sada imamo manje talenta u odnosu na ABA ligu, ali...''

Autor: Beta Beta
nedelja 02.06.2019.
14:36
Izvor: Beta

Ligaški deo sezone Partizan je završio bez poraza, sada slede odlučujuće borbe za titulu prvaka Srbije. Za početak, polufinalne protiv FMP-a.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri pozvao je danas na oprez uoči plej-ofa Superlige Srbije i utakmica protiv FMP-a iz Železnika, dodajući da njegova ekipa na treningu izgleda veoma dobro.

"Mi smo već osetili šta znači igrati protiv FMP, izgubili smo tamo, bila je specifična situacija. Možda sada imamo manje talenta u odnosu na ABA ligu, ali sam siguran da ćemo dati sve od sebe", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan će u polufinalu finalne serije Superlige igrati protiv FMP-a, a prvi meč na programu je sutra u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

"Ja ne znam koji je nivo moje ekipe u ovom trenutku, ali znam kako radimo, kako lopta ide brzo od jedne na drugu stranu, kako niko ne zaustavlja loptu. Možda skromno izgledamo, po kvoti talenta, ali izgledamo kao tim. Postavljamo telo, pričamo... To se vidi kada Trifunović, Tanasković i Pecarski uđu u igru, uopšte se ne primeti da ekipa pada", rekao je trener Partizana.

Utakmica će se igrati od 18.00, a prodaja ulaznica će se odvijati na dan utakmice.

"Imali smo tri faze ove sezone, kada sam došao bilo je 'hvatanje za gušu', onda smo nekako sredili neke stvari. U Evrokupu smo imali vrhunske utakmice, pa kup, pa ABA liga... Uvek smo menjali, kao da je neki film, skoro svi su bili isti, ali drugačije smo izgledali. Sada, baš izgledamo kao ekipa. Nije to ništa fantastično, ali neki put biti skroman, ali mentalno čvrst i znati koje su tvoje mane, to zna biti fantastično", rekao je Trinkijeri.

Karte će se u prodaji naći na blagajni hale "Aleksandar Nikolić", od 15 časova, kao i u prostorijama Tiketlajna, na Novom Beogradu, od 10 ujutru.

Cene pojedinačnih ulaznica se kreću od 400 dinara za tribine, odnosno 600 za parter. Karte za ložu koštaju 2.200, odnosno 2.500 dinara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke