Trinkijeri objasnio Italijanima šta je, zapravo, Partizan i koji igrač je ''100% za Evroligu''!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.05.2020.
15:36
Izvor: Sportske.net, b92.net

To mu je i bio izazov...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Andrea Trinkijeri je i dalje u Italiji, gde čeka dodatnu stabilizaciju prilika sa pandemijom koronavirusa, kako bi mogao da se vrati u Srbiju i priključi svojim igračima koji su već počeli pripreme za nastavak sezone.

A tokom tog iščekivanja učestvovao je juče u popularnom podkastu ''Backdoor'', gde je biranim rečima govorio o Partizanu i veličini našeg najtrofejnijeg ošarkaškog kluba.

''Biti trener Partizana je nešto jedinstveno. Svi oni znaju kakva sam osoba. Prepoznajem sebe kao romantika i dolazak u Partizan se može nazvati drugačijom odlukom. Taj klub je 'Hall of fame' košarke", izjavio je Trinkijeri, a prenosi B92.

Tokom ovog perioda u Partizanu, osetio je i poštovanje koje ima među ljubiteljima košarke u Srbiji.

''Mislim da me u Srbiji poštuju zato što su prepoznali moju ludost da dođem u toliko istorijski klub, pun slave, u verovatno najgorem periodu ikada. Pokušaj vraćanja sjaja klubu je nešto posebno'', rekao je trener Partizana.

Njegova ekipa je do prekida sezona igrala odlično i u ABA ligi, i Evrokupu, u oba takmičenja je imala najbolji učinak, ali sada je neizvesno da li će posao moći da dovedu do željenog epiloga.

Jedan od najboljih Partizanovih igrača ove sezone je Kori Volden , koga je Trinkijeri posebno pohvalio.

"On je moderan kombo bek, vrlo brz, fizički veoma jak. Odličan je defanzivac i raspolaže jakim arsenalom u napadu. Bez dileme, on je 100 odsto igrač za Evroligu", istakao je Trinkijeri.
-
Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Monday, 11.05.2020
19:59

Jedan je Dule, znao najpre da prepozna perspektivne igrace, a zatim i da ih izbrusi. Ne secam se da je neko jako evroligasko ime doslo u Partizan. I jos najvaznije, svi su posle Duletove skole napravili dobre karijere u inostranstvu. Prodavali su gotove proizvode, a ne polufabrikate.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 10.05.2020
10:38

'Najtezem trenutku'😂😂😂,slatko se nasmejasmo!!!

avatar
Old_school
Saturday, 09.05.2020
17:14

Da, upravo Dule Vujosevic u lrethodnom tekstu kaze "budzet Partizana tada i sada je neuporediv", a prica o ekipi koja nije bila jeftina, ni skupa naravno, i koja je bila na F4. A ovaj ovde "o nikad tezim trenucima". Bio je kul tip, da, a onda je dosao u Partizan...tu veruju u bajke koje sami sebi serviraju

avatar
Zakarije Suraka
Saturday, 09.05.2020
18:09

Ne seri,Džeri.

avatar
paok
Saturday, 09.05.2020
20:50

Sta tebi smeta jak Partizan. Vujosevic vam je trn u oku za ceo zivot a mozda ce i Trinkijeri. A vi kao nemate para, kako igrate Evroligu ako je tako.