Trinkijeri o Partizanu kao "dizelu", otkrio čega ga je sramota nakon pobede nad Megom!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.09.2019.
22:35
Izvor: Sportske.net, KK Partizan

Italijan delimično zadovoljan.

aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj
aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj

Povezane vesti

"Crno-beli" su večeras u zagrebačkom košarkaškom centru "Dražen Petrović" savladali Mega Bemaks sa 86:73 i tako zakazali polufinalni duel sa Primorskom koja je šokirala Crvenu zvezdu.

Na konferenciji za medije održanoj posle meča, trener Partizana NIS Andrea Trinkijeri

"Mi smo igrali kao dizel na početku. Bili smo spori, teški, Mega nam je dobro parirala snagom, igrala dobru odbranu u prvoj četvrtini, a onda smo mi u drugoj i trećoj igrali nešto brže, bolje, nismo svaki put zaustavili loptu.  Napravili smo dobru prednost i onda smo bili..."

"Sramota je bila poslednja četvrtina, nismo poštovali naš rad i bilo je baš loše. Na tome moramo raditi jer mi nismo 'back to back champions' da možemo reći 'za danas je dosta', već smo svaki dan u rudniku i moramo raditi da budemo bolji i izgledamo kao ekipa. Sada je gotovo, čekamo protivnika u polufinalu", rekao je Trinkijeri i potom uzvratio Dejanu Milojeviću koji je poželeo Partizanu sve najbolje u Superkupu i čitavoj sezoni.

"Ja takođe sve najbolje želim Dekiju i Megi, oni su simpatična, mlada ekipa koja se bori i igra sa idejama, a ja to uvek cenim. Biće uvek teško sa njima igrati", poručio je Trinkijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.09.2019
22:47

Taktiku koju si pripremao za trokorake i četvorokorake moraćeš da promeniš jer je najskuplji tim u istoriji košarke na ovim prostorima ostao bez prvog trofeja posle prve utakmice u sezoni jer su im rekordi u DNK.