Trinkijeri nema dilemu pred ASVEL: "Pobedi ili idi kući!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.12.2018.
16:21
Izvor: Beta

Srpski tim očekuje veliki izazov, ali cilj je jasan.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ocenio je danas da njegova ekipa ima kvalitet da se revanšira ASVEL-u za poraz na domaćem terenu, kao i da od svojih igrača očekuje da u potpunosti budu koncentrisani na rivala.

"ASVEL je odlična ekipa. U Beogradu su nas dobili pametnom igrom i sada možemo da im uzvratimo. Moramo igrati jednu utakmicu i znati da imamo samo jedan rezultat, a istovremeno moramo igrati našu košarku. Da imamo samo jedan rezultat ne mora biti problem, nego cilj. Ovo je 'Win or go home' (pobedi ili idi kući) situacija", rekao je Trinkijeri.

Partizan će sutra gostovati ASVEL-u u devetom kolu Evrokupa. "Crno-beli" i dalje imaju teoretske šanse da se domognu druge faze, ali potrebna im je pobeda, kao i pobeda Trenta nad Turk Telekomom.

Bek Partizana Amar Gegić očekuje fizički napornu utakmicu.

"Sa ASVEL-om smo već jednom igrali i znamo da igraju fizičku košarku. Mi treba da se potrudimo da ih dobijemo igrajući pametno. Mi smo mlada ekipa i u svakoj utakmici idemo na pobedu. To su nam očekivanja i pred ovaj meč", rekao je Gegić.

Utakmica izmedju ASVEL-a i Partizana igraće se sutra od 20.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke