Trinkijeri: "Ne zavisi sve od nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 18.12.2018.
12:07
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegov tim uraditi sve što je u njegovoj moći da se plasira u Top 16 fazu Evrokupa.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u sredu dočekuju Turk Telekom u poslednjem kolu grupne faze Evrokupa, a pobeda se nameće kao imperativ jer samo uz nju crno-beli mogu dalje.

Nakon večerašnjih mečeva u Sankt Peterburgu i Trentu znaće se da li Partizan ostaje u igri za plasman u Top 16 fazu jer postoji opcija u kojoj crno-belima ni pobeda nad Turk Telekomom ne bi značila ništa.

"Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas", poručio je Trinkijeri.

Sve opcije koje Partizan trenutno ima na stolu možete pronaći OVDE, a centar Džok Lendejl očekuje težak meč sa turskim predstavnikom.

"Na kraju, sve se svodi na ovo poslednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali verujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo", rekao je Lendejl.

Utakmica 10. kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Turk Telekoma igra se u sredu od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 18.12.2018
13:23

Odakle vama novinarima da mi u cetvorouglu ispadamo (ako Trento pobedi, a Zenit izgubi)? U tom slucaju mi imamo 3-3 ko i Zenit, Turk Telekom 4-2, a Trento 2-4, a bolji smo u medjusobnom skoru od Zenita. Znaci Turk bi bio treci, mi cetvrti.