Trinkijeri nahvalio Cedevita Olimpiju, samo da se ne ponovi Primorska

Autor: Beta Beta
petak 25.10.2019.
16:51
Izvor: Beta

Nahvalio je Trinkijeri svog protivnika.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je pred njegovom ekipom još jedan težak meč i istakao da je Cedevita Olimpija veoma talentovan tim koji u svom sastavu ima veliki broj iskusnih igrača.

"Ponovo idemo na put, ovog puta nam je protivnik ekipa koja do sada nema poraz u ABA ligi. Veoma su talentovani, a u svom sastavu imaju i veliki broj iskusnih igrača, igrača koji su puno puta igrali za važne trofeje, osvajali važne trofeje i koji su igrali Evroligu...", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan sutra gostuje Cedevita Olimpiji u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Ljubljanska ekipa je do sada neporažena u regionalnom takmičenju, dok Partizan ima skor 3/1.

"Biće teško, ali to nije ništa novo. Svaka utakmica do sada nam je bila teška i to je nešto na šta moramo uvek biti spremni", istakao je Trinkijeri.

Krilni košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da su crno-beli svesni da će sutrašnja utakmica biti u mnogo čemu drugačija od one od pre mesec dana u Zagrebu kada su slavili.

"Imali smo priliku i protiv Primorske da osetimo šta znači nova utakmica protiv tima koji ste nedavno savladali, tako da je i to bila neka vrsta opomene za nas, da budemo svesni šta nas čeka i koliko oprezni i koncentrisani moramo biti u svakom trenutku sezone", naglasio je Zagorac.

Utakmica Cedevita Olimpija - Partizan igra se sutra od 18.00 u dvorani "Stožice".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke