Trinkijeri: "Moramo da ponovimo dobru igru od srede"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.12.2018.
14:59
Izvor: Sportske.net, Beta

Strateg Partizana Andrea Trinkijeri kazao je da njegov tim čeka težak posao u subotu i da će biti potrebno da ponovi izdanje od srede da bi upisao novu pobedu.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegovu ekipu protiv Cedevite očekuje izuzetno teška utakmica, ali da može da dođe do pobede samo ukoliko ponovi dobro izdanje od srede protiv Turk Telekoma.

"Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijiom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško sutra. Pred nama je veliki izazov da vežemo još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobro koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom", rekao je Trinkijeri.

Krilo crno-belih, Bondža Si, takođe ističe koncentraciju kao ključni faktor u sutrašnjem meču.

"Moramo sačuvati fokus tokom cele sutrašnje utakmice. Cedevita igra veoma dobro u poslednje vreme i sigurno želi da nam se revanšira za poraz u prvom kolu. Sa druge strane, mi želimo da ponovimo dobru igru od srede i pokušamo da sutra budemo još bolji", rekao je Si.

Utakmica 12. kola ABA lige između Partizana i Cedevite igraće se sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke