Trinkijeri: ''Lako je navijati protiv Virtusa, danas je trebalo upaliti motore...''

Autor: Beta Beta
subota 11.01.2020.
23:15
Izvor: Beta

Prvi Trinkijerijevi utisci.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa večeras ostvarila važnu pobedu protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi, kojom je preuzela prvo mesto na tabeli.

"Bila je fantastična utakmica i fantastično teška. Čestitam Cedevita Olimpiji na pravoj utakmici, kao da je plej-of. Čestitam mojim igračima jer ove utakmice mogu lako da se izgube.

Zašto nismo dobili utakmicu malo lakše, jer nismo zagrađivali i svaki put skok u napadu – 'trojka', 14 'trojki'. U poslednjih pet minuta nismo bili efikasni u odbrani kako znamo, ali u teškim trenucima smo našli način", rekao je Trinkijeri, preneo je sajt Partizana.

Košarkaši Partizana pobedili su Cedevita Olimpiju sa 96:95 "trojkom" Ognjena Jaramaza 0,8 sekundi pre kraja utakmice. To je bio 10. uzastopni trijumf crno-belih na domaćem terenu.

"To nije bila naša utakmica, nije bila utakmica koju smo želeli da igramo, ali ono što smo potrošili sa Virtusom na kraju je izašlo. Bilo je mnogo teže, publika je bila fantastična. Lako je navijati protiv Virtusa, danas je trebalo neko da upali motor igračima. Važna pobeda", naveo je Trinkijeri.

Partizan je prvi na tabeli sa 12 pobeda i tri poraza, a druga je Budućnost sa pobedom manje. Cedevita Olimpija je treća na tabeli skorom od 10 pobeda i pet poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Sunday, 12.01.2020
11:46

Samo nemoj o politici i bice sve u redu.

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 12.01.2020
03:58

Pa gde ćete na Zvezdu kao četvrtu...ako vam ne dozvole tuču kaao asvelu bolje vam je da budete drugi ili rteći