Trinkijeri jedva čeka susret sa favoritom za osvajanje Evrokupa!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.10.2019.
13:37
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da je Lokomitiva jedan od glavnih kandidata za osvajanje Evrokupa i dodao da će njegova ekipa u predstojećem meču dati sve od sebe da pruži dobru partiju.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

"Igramo protiv jednog od glavnih kandidata za osvajanje trofeja ove sezone u Evrokupu. Tek nam je druga utakmica u Beogradu od početka sezone u svim takmičenjima, puno smo vremena proveli na putovanjima... Radujemo se što ćemo igrati pred punom dvoranom naših navijača i daćemo sve od sebe da pružimo dobru igru protiv teškog protivnika", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana sutra dočekuju Lokomotivu Kuban u utakmici četvrtog kola Grupe B Evrokupa.

Partizan je posle prva tri kola prvi na tabeli sa sve tri pobede, dok je Lokomotiva upisala dva trijumfa i jedan poraz.

"Još jedna teška utakmica je pred nama. Lokomotiva ima sjajan tim sa puno iskusnih igrača i sigurno su jedan od najjačih sastava u čitavom takmičenju. S druge strane, mi smo sezonu u Evrokupu počeli veoma dobro i verujem da smo u stanju da se nosimo sa svim izazovima koje sutrašnja utakmica nosi", rekao je bek Partizana Ognjen Jaramaz.

Utakmica se igra sutra od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Djekanovic
Monday, 21.10.2019
13:53

Prava utakmica da vidimo mozemo li sa pravom ocekivati dolazak do finala EK!?Ako pokazemo da mozemo igrati sa Lokomotivom/pobediti onda znaci da mozemo igrati i protiv svih ostalih klubova u EK ove sezone....