Trinkijeri izazvao euforiju i na Tviteru! Ovo je tek početak, uskoro još jači Partizan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.02.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana oglasio se sinoć oko ponoći, a onda su usledili brojne reakcije navijača...

KSS
KSS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana, pod vođstvom harizmatičnog stručnjaka Andree Trinkijerija, obradovali su sinoć svoje navijače, pobedom u finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu protiv Crvene zvezde (76:74).

Činjenica da su crno-beli do trofeja stigli posle prave drame u poslednjim sekundama meča, dodatni je razlog za zadovoljstvo pristalica crno-belih, a sve je noćas ''začinio'' i Trinkijeri, porukom na Tviteru koja najavljuje još bolje dane Partizana u narednom periodu.

''Bravo Bravo Bravo!!!!! Ideeemo dalje ali jos jače !!!'', poručio je Trinkijeri, najavljujući tako borbe i za titule u ABA ligi i domaćoj Superligi.

Naravno, ova njegova poruka izazvala je pravu euforiju među navijačima Partizana koji mu zahvaljujuju za ono što je do sada učinio, uz želju da što duže ostane na klupi Partizana.

Pogledajte...
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Tuesday, 19.02.2019
13:33

Objektivno, ovo bi trebalo da bude sve što će Partizan osvojiti ove sezone. I prošle je posle Kupa napravljena euforija, pa znamo šta je bilo na kraju. Što se tiče domaćeg prvenstva tu je Partizan mnogo konkurentniji nego u ABA zbog pravila o broju stranaca, i mogu samo da se nadam da će Zvezda pametnije odabrati 4 stranca za borbe u domaćem prvenstvu. jer smo Kup igrali sa samo 3 unutrašnja igrača, imajući u vidu to da je neozbiljno da Kešelja smatramo četvorkom. Svakako će biti mnogo zanimljivija borba za domaće prvenstvo ove godine, a u ABA očekujem reprizu finala od prošle godine Zvezda-Budućnost, nadam se sa drugačijim konačnim ishodom. U borbi za domaće prvenstvo za Partizan je loše to što će ukoliko Zvezda ne osvoji ABA Tomić biti smenjen, čime Zvezdine šanse uveliko rastu.

avatar
DeXy \'92
Monday, 18.02.2019
13:07

Gde je onaj mandov korner-pixi da cestita? Jel ziv? ponos srbije i srpske dijaspore ahahahah...