Trinkijeri iščekuje poziv Svetog Nikole za sredu, istakao je da ga za jednu stvar baš briga

Autor: Pavle Knežević
subota 15.12.2018.
23:38
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana je bio zadovoljan posle pobede, a sa novinarima je pričao u svom stilu

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je očekivao baš ovakvu utakmicu protiv FMP-a, a iskoristio je i nastup da u svom stilu pozove navijače na utakmicu u sredu protiv Turk Telekoma.

"Nisam očekivao ništa drugačije nego ovakvu utakmicu. Na kraju nije bilo dobre košarke, tri teške utakmice za redom su nam još problem za glavu, ali pre mesec dana bismo izgubili ovu utakmicu. FMP je igrao solidno, pametnije, nekada smo delovali jako naivno, ali malo odbrana, velika rotacija, 10 igrača koji su igrali bar 10 minuta i na kraju smo našli načina da dobijemo ovu utakmicu.

Jako je teško igrati ovako rašireno, kad ne pogodiš otvorene šuteve, teren postaje jako, jako mali i teško je igrati. Zadovoljan sam jer smo našli način da dobijemo tešku utakmicu. Idemo dalje, imamo jako veliku utakmicu u sredu. Znam da je Sveti Nikola i siguran sam da bi Sveti Nikola želeo da 'Pionir' bude pun. Nije me još zvao, ali siguran sam da će me zvati. Bez Pionira, Turk Telekom ima fantastične igrače, trebaće nam velika podrška
", rekao je Trinkijeri.

Novica Veličković je počeo da igra i daje doprinos, na koliko je on procenata spremnosti?

"Ne znam, nisam ta vrsta matematičara. Ako igra, znači da može da pomogne. Veliki profesionalac, veliki grobar, mnogo mi pomaže sa mladim igračima. Sejo (Sead Krdžalić) je napravio fantastičan posao sa njim danas. I bio je dosta važan za nas", rekao je Trinkijeri.

Rekli ste da vas raduje što ste našli načina da pobedite, da li možete da napredujete još u tom smeru?

"Moramo, mi smo daleko od kraja našeg razgovora, ja sam uveren u to. Razvoj ekipe neće biti linearna stvar. Mi smo vezali tri teške utakmice, Turk Telekom je favorit zbog mnogo razloga i moramo jako čvrsto da igramo i iskreno ne znam kako ćemo izgledati. Znamo kako ekipa radi, mogli smo da treniramo 15 dana i to se videlo, ali sigurno nije dovoljno, moraćemo još da radimo", rekao je Trinkijeri.

Vaša ekipa je delovala umorno na terenu, kao da je početak sezone, je l' to zato što mnogo trenirate?

"Ne slažem se, jer moja ekipa može da bude umorna samo u glavi. Mladi su, atlete, sigurno su imali tešku nedelju, dva teška putovanja, trebalo nam je 20 sati da se vratimo iz Francuske. Ali, to nije opravdanje, nismo igrali dobro, nismo pogodili, a našli smo načina da dobijemo. Mnogo puta je ovaj tim gubio ovakve utakmice, a sada je dobio. Možda deluje umorno, ali baš me briga, moraju da igraju i kada su umorni", rekao je Trinkijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 16.12.2018
14:32

Covek tera segu sa najvecom Srpskom slavom. Sramota.

avatar
deki trbic
Sunday, 16.12.2018
12:17

NADAM SE DA CEMO POBEDITI U SREDU I DA CEMO PROCI GRUPU!! STO JE JAKO BITNO ZA OVAJ JAKO MLAD I PERSPEKTIVAN TIM,..