Trinkijeri blista, a na koga je ljut trener FMP-a: ''Postajemo neka vrsta zamorčića''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.01.2020.
10:46
Izvor: Sportske.net

Partizan ubedljivo trijumfovao, a da li je Vladimir Jovanović nezadovoljan samo rezultatom?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Partizana igra u sjajnoj formi u poslednje vreme, pobede se ređaju i u ABA ligi i u Evrokupu, a najnovija je ostvarena sinoć protiv FMP-a u Železniku (87-57).

Meč je obeležio i rekord Novice Veličkovića, koji je postao igrač sa najviše nastupa u istoriji Partizana (472).

''Nama nije nikada lako da igramo ovde. Prošle godine nismo uspeli da se vratimo kući sa pobedom i zbog toga sam zadovoljan. Čestitam svojim igračima. Kada imaš 45 skokova...

Imali smo želju da igramo, igrali smo bez dva važna igrača, ali nismo to osetili. Igrali smo čvrsto u odbrani i u skoku, imali smo nekih grešaka, ali kada igraš sa ovakvom energijom i intenzitetom na kraju te greške manje koštaju.

Mislim da je jako važno da kažem za Novicu, danas je postao rekorder Partizana, pravi kapiten i drago mi je da smo to danas uspeli da proslavimo sa pobedom'', istakao je posle meča trrener Partizana Andrea Trinkijeri.

Iz FMP-a su stigle čestitke na adresu Partizana od trenera Vladimira Jovanovića, koji je progovorio i o još nekim ''faktorima'' koji su ''uticai na rezultat''.

''Čestitam Partizanu na ubedljivoj pobedi. Mi smo odigrali utakmicu kakvu nismo želeli da odiramo energetgetski. Dozvolili smo im 15 skokova u napadu a pritom smo izgubili 18 lopti i nismo u nekim situacijama bili tim.

Imali smo taj neki period kada smo se vratili na tri razlike ali posle toga je olako ekipa Partizana odlazila na veću prednost. Na kraju nismo imali energije i predali smo se što nije dobro i bila odlika moje ekipe a to govori ovih 30 razlike.

Ima tu još puno faktora koji su uticali na rezultat. Moj tim ima neku tradiciju i siguran sam da zaslužujemo mnogo bolji tretman i poštovanje, imamo igrače koji su reprezentativci u mlađim kategorijama.

Plašim se da mi postajemo neka vrsta zamorčića, ako tako mogu da kažem. Pošteno ćemo da se borimo do samog kraja. Ali, ne bih voleo da se na nama lome neke stvari'', objasnio je Jovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 19.01.2020
13:31

Razlika u klasi je tako očigledna da bilo koje opravdanje, posebno pri razlici od 30 poena zvuči jadno i smešno. Mogu misliti kakvu im je bukvicu očitao čović u svlačionici

avatar
Partibrejker
Sunday, 19.01.2020
16:16

Stvarno nemaš pojma.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 19.01.2020
17:28

Ovo nema veze sa ovom utakmicom, već sa time što im je rečeno da moraju da gube, kako bi se jedan tim iz Beograda ugurao u četri...

avatar
soru
Sunday, 19.01.2020
12:21

ne pitas se ti tu nista moj jovanovicu..