Trinikijeri o "kriminalnom Partizanu", objasnio izostanak Tomasa u Laktašima!

Autor: Ivan Cvetković
subota 05.10.2019.
20:35
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" teškom mukom savladali Igokeu.

aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj
aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj

Povezane vesti

Trener Partizana Andrea Trinkijeri istakao je nakon meča u Laktašima koji je njegov tim dobio protiv Igokee sa 75:73 da očekuje mnogo više od svojih igrača u narednim mečevima.

"Čestitke Igokei na velikoj borbi, teška utakmica je ovo bila za nas i rekao sam mojim igračima da će imati mnogo ovakvih utakmica ove sezone. Mi putujemo već dvanaest dana u kontinuitetu, ali to nije opravdanje, bili smo loši danas. Dobili smo utakmicu, ali trebali smo završiti posao ranije. Opustili smo se, nismo igrali čvrsto, a Igokea je to iskoristila, verovala je i vratila se. Mi smo im to dopustili i to je kriminalno. Pričamo o jednoj pobedi na teškom terenu, ali očekujem puno više od ovih igrača sledeći put", izjavio je Trinikjeri na konferenciji za medije.

Navijači i atmosfera je ostavila poseban utisak na Italijana.

"Fantastični su navijači bili danas. Atmosfera je bila odlična, prošle godine je atmosfera bila specijalna za mene, ali ove godine je bilo još bolje".

Veliki broj ofanzivnih skokova Igokee?

"Bili smo bez mentalne discipline i to nas je koštalo utakmice. Da smo zagradili u prvom poluvremenu, bilo bi plus 10 ili 12 i utakmica bi bila kompletno drugačija. Nadam se da ćemo naučiti iz ovog meča dosta", kazao je Trijnkijeri koji je potom objasnio zbog čega na terenu nije bilo Rašona Tomasa.

"Dobio je jedan udarac, nije ozbiljna povreda".

Njegov kolega sa druge klupe, pomoćnik trenera Igokee Marko Barać priznao da je video nedostatke u igri svog tima.

"Kada igrate utakmicu protiv Partizana, nije dovoljno samo na srce igrati da bi se pobedilo. Ova ekipa Partizana je u celoj ligi u najboljoj formi. Nedostatak fokusa od prvog do poslednjeg momenta. Naša ekipa je relativno nova, neki momci su prvi put na ovom nivou, sa ovim brojem informacija... Moramo da radimo na fokusu više, a to se radi na treningu, a ne na utakmici. Broj skokova i kontrola izgubljenih lopti pokazuje da smo mi igrali jako, to jeste preduslov da se igra protiv Partizana, ali to nije dovoljno".

"Okrećemo se sledećim izazovima, imamo jako težak raspored, a mojim prijateljima iz Partizana bih poželeo puno sreće u nastavku sezone", istakao je Barać.

Piše: Miroslav Dragoljević

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Sunday, 06.10.2019
08:33

Kakav partizan samo rokaju za tri poena pa sta bude jos da dovedu Gaudloka da bude slag na tortu nece oni daleko dokurati i ove sezone ce uzeti samo kupove sto im se pokloni