Tri superzvezde sve bliže Los Anđelesu, Lejkersi prvi favoriti za titulu?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.04.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net

Los Anđeles Lejkersi će biti možda i prvi favoriti za titulu naredne godine ukoliko ostvare sve želje tokom leta.

EPA/PAUL BUCK
EPA/PAUL BUCK

Povezane vesti

U narednu sezonu Los Anđeles Lejkersi bi mogli da uđu daleko jači nego što su sada.

Znate već da je jedna velika želja Lebron Džejms, da i sam Lebron koji ima kuću u Los Anđelesu želi da dođe u taj tim. Džejms postaje slobodan agent na kraju ove sezone i Lejkersi bi mogli da ga dovedu u svoje redove.

Nije jedini.

"Plan Lejkersa se nije promenio, žele i dalje obojicu", navodi pouzdani novinar Vojnarovski. Drugo ime na koje je mislio jeste Pol Džordž, košarkaš Oklahome i još jedna NBA zvezda, krilni ol-star igrač.

Sa njim je ista situacija, i on postaje slobodan agent i mogao bi da pređe u Los Anđeles Lejkerse.

Kako onda da ima prostora i za treću superzvezdu, kako smo naveli u naslovu?

Bajron Skot, nekadašnji pomoćni trener Lejkersa, rekao je da je klub postavio novi cilj, a to je dovođenje Kavaja Lenarda pored već pomenute dvojice.

Lenard ove sezone nije mnogo igrao, izvesno je da će napustiti San Antonio i ima nekoliko opcija oko nastavka karijere. Najizvesnija su upravo Lejkersi. U ovom slučaju bi morao da se sprovede trejd, Lejkersi bi dobili samo Lenarda, a morali bi da se odreknu Ingrama, Harta, Kuzme i prvog pika sa drafta naredne godine.

"Oni će jako napasti ka Lenardu kada se završi sezona, kada se slegne prašina u San Antoniju. Lenard želi da dođe u Los Anđeles, on je momak iz Los Anđelesa i naredne godine kada bude slobodan agent staviće svima do znanja da želi samo da bude u Lejkersima", naveo je pomenuti Bajron Skot.

Problem u takvom timu Los Anđeles Lejkersa mogao bi da bude slaba klupa koja bi bila sastavljena od rukija i od veterana.

Mogu li do titule sa takvim timom Los Anđeles Lejkersi?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Saturday, 21.04.2018
10:43

Kao da ne postoji druga fransiza. Sto ti igraci ne bi zavrsili u klipersima? Imaju iskusniji i kvalitetniji roster, mogu da trejduju za Lenarda Everija Bredlija, Patrika Beverlija koji su dobri defanzivci, a Pop voli dobre defanzivce i jos Tobija Herisa i Galinari za Lenarda i recimo Denija Grina. I da potpisu ovu dvojicu,

avatar
rosen.manutd
Friday, 20.04.2018
19:03

Dovoljna su dvojica id njih da budu medju glavnim konkurentima. Za svu trojicu u timu ne bih ni da pricam. Svi su odlicni a uz to i lejkersi imaju mlade igrace koje moraju da zadrze.

avatar
Friday, 20.04.2018
15:37

A hoce I Bajron Skot da se opet aktivira, čisto da popuni mesto? Pa ova trojica imaju zajedno 100 godina, sve I da ih Lakers-I upare, mogu da uzmu max. jednu titulu, mada nema šanse I šta će posle sa njima, napraviće istu grešku kao Knicks-I pre desetak godina...

avatar
BlueBoy84
Friday, 20.04.2018
12:21

Mozda.ali ne bez Ingrama I Kuzme

avatar
Algebrons
Friday, 20.04.2018
11:43

Gde ste vi videli to da ''i sam Džejms želi u Lejkerse''? Čovek do sada nije dao niti jednu jedinu izjavu na temu novog/starog kluba, a nije davao ni neke simbolične naznake da želi u Lejkerse koji ni izbliza nemaju kostur za tim koji bi mu doneo neki uspeh (plus mu je tu omraženi Ajzea). Do sada je od timova koji do skoro nisu bili u planu, jedino Filadelfija moguća destinacija, jer Džejms obožava Embida kao ličnost, a sa Simonsom je i lično radio pre dva leta. Ne kažem da će LBJ završiti u Fili, to bi po meni bilo čak i loše po Embida i Simonsa, ali su oni od tih ''ekipa iz senke'' ubedljivo najveći favorit za njegov potpis.

avatar
Sixers forever
Friday, 20.04.2018
11:03
avatar
Roj Kin 16
Friday, 20.04.2018
10:38

Bolje bi bilo da dovedu jednog od ove trojice, a da grade ekipu oko Ingrama i Kuzme, te zvijezde i mlađih igrača.. Treba svi da se vode primjerom GSW-a, ne vole ih ljudi ali ona ekipa što je imala 73-9 su gotovo sve bili igrači što su oni draftovali, uz nekoliko iskusnih igrača i veterana.. Kao što Filadelfija sad radi..

avatar
Jovan Petrovic_fb
Saturday, 21.04.2018
10:41

Ko kaze da ih ne vole ljudi?

avatar
bagra
Friday, 20.04.2018
10:33

Mozda i ostvare to sto su zamislili

avatar
RIP-chechk
Friday, 20.04.2018
10:26

Lenard do sada jedva da je sastavio sezonu zdrav, Leborn i Dzordz su stariji igraci i iskreno ne vidim kako mogu da se suprotstave, ekipama kao sto su Boston, Woriorsi, ili Hjuston, osim ukoliko te ekipe ne promene drasticno sastave u sta sumnjam. Nije samo sto ce imati slabu klupu, vec nece imati ni jaku prvu petorku idalje.

avatar
NemanjaViidiic No1
Friday, 20.04.2018
10:03

Kako bi voleo da se vrate...