Tri ekipe razmenjuju igrače, Teo se seli kod zemljaka?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 11.12.2018.
11:23
Izvor: Sportske.net

Postoji realna mogućnost da se nešto ovako odigra.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Kako prenose mediji u SAD, krilni košarkša Finiks Sansa Trevor Ariza bi uskoro mogao da promeni sredinu.

Sansi su daleko do borbe za plej-of, po svoj prilici će još jednu sezonu baciti niz vodu u nadi za dobrim pikovima na draftu, pa im iskusan igrač poput Arize u ovom trenutku nije potreban.

Mediji u SAD prenose da je čak osam timova iz NBA lige zainteresovano za iskusnog krilnog košarkaša, a da su među tim ekipama i Los Anđeles Lejkersi.

"Jezeraši" su sa LeBronom pokazali ozbiljan napredak, čini se da su spremni za povratak u plej-of, ali kada imate "Kralja" u ekipi uvek želite i više od samog plasmana među osam najboljih u svojoj konferenciji.

Tako bi iskusni Ariza mogao da se vrati u "Grad anđela", gde je sa Lejkersima već osvojio jedna NBA prsten.

Jedan od mogućih scenarija za njegov dolazak kod LeBrona u LA je i trejd između tri ekipe, u koji bi bili uključeni i gradski rival Lejkersa, LA Klipersi, kao i pomenuti Finiks Sansi, koje sa klupe predvodi Igor Kokoškov.

Lejkersi bi se odrekli Koldvel-Poupa, koji bi ostao u "Gradu Anđela", samo kod Doka Riversa, Sansi bi im poslali Arizu, dok bi u Arizonu iz LA Klipersa mogli da stignu Miloš Teodosić i Ejveri Bredli.

Videćemo kako će se sve na kraju odigrati, Sansima je očajnički potreban plejmejker, a čini se da bi Teodosić u saradnji sa Kokoškovim bio odlično rešenje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke