Trese se Atina - PAO uzeo titulu, sad sprema osvetu za Spanulisa!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.06.2017.
18:30
Izvor: Sportske.net

Ukoliko se navodi grčkih medija pokažu tačnim, ovoga leta mogao bi da se dogodi novi "transfer zemljotres" u Atini.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Ukoliko se navodi grčkih medija pokažu tačnim, ovoga leta mogao bi da se dogodi novi "transfer zemljotres" u Atini.

Još uvek se u Panatinaikosu nisu pomirili sa onim što im je Olimpijakos priredio u leto 2010. godine i zbog toga kod "Zelenih" postoji razumljiva želja za osvetom.

Transfer Vasilisa Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos izazvao je "zemljotres" u Atini 2010. godine, a nešto slično moglo bi da se ponovi ovoga leta.

Grčki mediji prenose da je Panatinaikos spremio nepristojnu ponudu za plejmejkera Olimpijaosa Vangelisa Mancarisa!

Momak koji se crveno-belima priključio 2011. godine učestvovao je u najvećim uspesima Olimpijakosa u tekućoj deceniji, ali će ovog leta postati slobodan igrač.

Olimpijakos ima tu mogućnost da prvi izađe pred Mancarisa sa predlogom za produžeak saradnje, premda "Eurohoops" navodi da je Panatinaikos spreman da mu da ugovor na tri ili četiri sezone za godišnju platu koja bi premašivala cifru od milion evra!

Ukoliko plejmejker rođen u Peristeriju bude gledao finansije, sve su prilike da će napraviti veliku "jeres" i da će Olimpijakosov dres zameniti Panatinaikosovim.

PAO je sezonu završio sa "duplom krunom", a u Evroligi je eliminisan od aktuelnog prvaka Evrope u četvrtfinalu plej-ofa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke