Trenutak odluke - Ovako Evroliga najavljuje okršaj na Bosforu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.04.2017.
12:26
Izvor: Sportske.net

Na osnovu promo videa koji najavljuje sutrašnju utakmicu Darušafake i Crvene zvezde mt:s reklo bi se da su u Evroligi navijali za ovakvu završnicu ligaškog dela.

Sportske.net/kkcrvenazvezda.rs
Sportske.net/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Dan uoči utakmice koja će odlučiti o poslednjem putniku u plej-of elitnog košarkaškog takmičenja Evroliga je lansirala promo video kao najavu za ono što sledi.

Darušafaka Doguš i Crvena zvezda mt:s u petak će igrati za jedino preostalo mesto u TOP 8 fazi takmičenja, što znači da je za oba tima ovo "ili-ili" situacija.

Malo ko je očekivao da će crveno-beli posle serije od sedam uzastopnih pobeda doći u poziciju da strahuju za plasman u dalji tok takmičenja, ali se to ipak dogodilo.

Pobeda koju je Zvezda ostvarila nad Uniksom u prethodnom kolu nije imala nikakav značaj jer je Darušafaka slavila na gostovanju Borse Bambergu pa će međusobni duel dva tima odlučivati.

Darušafaka trenutno ima pobedu manje od Crvene zvezde mt:s ali i trijumf u prvom susretu sa crveno-belima, što znači da joj sutra igra bilo koja pobeda, baš kao i srpskom timu.

Početak meča zakazan je za 19 časova, a evo i ko će deliti pravdu na tom meču - OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The 8th King of Rome
Thursday, 06.04.2017
14:45

Osecam da ce da pokradu zvezdu.zivi bili

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 06.04.2017
13:39

Bukvalno ko da su navijali da se desi ovo...svakako ovo veoma imponuje marketingu takmicenja kojem odgovara ovakav spektakl....sutra ce se svaki svaki Srbin prekrstiti pre utakmice, i navijati za nas protiv turskog tima i nenormalno ulozenih njihovih miliona, Dogus grupe sa 27m spucanih u tim, na bazi cega ocigledno zele da kupe i prolaz u cetvrtfinale. Sutra se srpska kosarka bori protiv nepravde, i trazi osvetu za sudijsku kradju protiv Turske na svetskom 2010...Docekuju nas i imaju sve na njihovoj strani, dok mi smo premoreni ritmom utakmica, izlomljeni nehumanim rasporedom i igranjem najvaznijih utakmica u ovom delu sezone, i oslabljeni za 30% zbog izostanka naseg lidera tima, naseg Jovica koji znaci kao Teo u reprezentaciji. Nemoguca misija nas ceka, krvarili smo, borili se, ginuli za prolaz i zasluzili smo isti, ali nepravde se desavaju, delimo sudbinu srpskog naroda. Nasi heroji jedini nemaju carter letove u takmicenju, spavaju po aerodromima, muce se sa presedanjima, lome putovanjima, ubedljivo najjeftinija ekipica smo u eliti, igrali na bazi srca i timske hemije, veci deo sezone smo igrali sa samo dva stranca, dok drugi imaju po 10-12 i vise, jedini smo sastavili tim tek krajem decembra, cekali na drugog pleja zbog finansijskih problema cak 3 meseca, sto je uticalo i unistilo Jovica vec tada, gde su polako pocinjali hronicni problemi... Sutra je dan odluke, da vidimo da li ce srpska kosarka uspeti protiv svih nepravdi i prepreka... sa verom u Boga hoce, ja verujem, i svaki Srbin ce sutra verovati u to.

avatar
Čeki
Thursday, 06.04.2017
14:57

Sve je ovo lepo, ali odakle ti inspiracija i zivaca da ovoliko pises? :D

avatar
Čeki
Friday, 07.04.2017
14:47

Pazi i ja znam da pisem romane jer sam na pravnom pa mi mnoge stvari nisu strane kad se prica o pravnom pitanjima i jos nekim stvarima, ali tebi svaka cast. Retko kratke komentare imas.

avatar
Čeki
Friday, 07.04.2017
14:45

Dobro onda. :D

avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 06.04.2017
16:43

Prelako je zapravo, opsiran govor i pisanje, nekima nije, al’ meni laganica. Uzrocno-posledicna veza sa buducim poslom, tkz profesionalna deformacija. Sve je dodatno lakse buduci da znam i pratim neke stvari, kao i da poznajem ljude koji znaju o ovome vise od mene, a dele slicno misljenje.

avatar
sashki
Thursday, 06.04.2017
13:31

Neka pobedi bolji a ne da sudije odluče pobednika