Trener Zvezde otkrio nekoliko sjajnih vesti, jedan igrač ga već oduševljava!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.10.2017.
09:23
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Mnogo razloga za zadovoljstvo je u redovima Crvene zvezde mts, posle sinoćnje uspešne premijere u novoj sezoni.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Zvezda je u hali ''Aleksandar Nikolić'' u prvom kolu ABA lige rutinski savladala Mornar sa 88-77, a trijumf je prema prikazanom mogao da bude i ubedljiviji.

Posle utakmice, trener crveno-belih Dušan Alimpijević je izrazio zadovoljstvo zbog trijumfa, ali je uvideo i stvari na kojima još treba da se radi u narednom periodu.

''Pokazali smo dva lica u dva poluvremena. U nastavku smo zadržali dozu ozbiljnosti, ali utakmica je bila krivudava linija, takva će biti i sezona sa 11 novih igrača. Pobedili smo lakše nego što se očekuje na startu sezone, ali ne treba da budemo nešto presrećni, imamo mnogo potencijala za timski i individualni napredak.

Prva utakmica uvek nosi dozu tenzije, ali prvo poluvreme je bilo odlično. Ne smemo da dopustimo ofanzivni skok, imali smo ponekad i ležeran pristup u napadu, pričali smo i u svlačionici’’, izjavio je Alimpijević.

On je potom izneo i još nekoliko dobrih vesti za navijače Crvene zvezde, a Pero Antić je dobio posebne pohvale.

''Antić me oduševljava pristupom i ponašanjem, moramo da vodimo računa da uđe u pravom trenutku. Dobili smo kvaltet sa njime na treningu, samo još malo fizički da se spremi. 

Lazićeva povreda je u potpunosti sanirana, vrlo brzo će biti u timu, samo fizički da se podigne.

Dobrić je mogao danas da igra, ali vodili smo se time da igraju oni koji su igrali sve vreme.
Mislim da je Lazarević iskoristio minutažu, pravi je ratnik, dobio je i udarac, ali dobro je i biće u sastavu za Megu’’, objašnjava Alimpijević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke