Trener Olimpije se pita šta će Partizanu ''pomoć sudija''...

Autor: Darko Mitrović
subota 10.01.2015.
23:33
Izvor: Sportske.net

Posle poraza u ''Pioniru'' od Partizana, treneru Olimpije Alešu Pipanu nije bilo svejedno zbog pojedinih sudijskih odluka.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Neizvestan meč, pravi derbi odigrali su večeras Partizan i Olimpija u ''Pioniru''. Crno-beli su slavili sa 81-74 i tako značajno uvećali svoje šanse za plasman u plej-of, jer sada imaju dve pobede više od Ljubljančana.

Ipak, videlo se to i u samom finišu, posle onog prekršaja Dina Murića nad Milutinovim, gosti su nezadovoljni pojedinim odlukama arbitara.

To je, praktično, potvrdio i trener Olimpije Aleš Pipan na konferenciji za novinare, koji se, doduše, uzdržavao da oštrije kritikuje sudije. Ipak, on ne želi time da umanji Partizanom trijumf.

''Izjednačena utakmica do poslednjeg minuta, ali nepotrebno je da sudije rešavaju meč, jer Partizan ima dobru ekipu. Ne znači da su nezasluženo pobedili, ne želim da pričam o sudijama, ali tako je to izgledalo sa strane. Moramo da nastavimo da se borimo... Sa ovakvim pristupom i igrom ne treba nikoga da se plašimo'', istakao je Pipan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Sunday, 11.01.2015
00:35

E moj ti, ja se to pitam ima, brat bratu, 8 godina.. nAli u svakom slucaju je dobro da ste dobili ove, bolje da idu nasi klubovi dalje.

avatar
Par Kečeva
Sunday, 11.01.2015
00:41

Osam ili četrnaest?ili u poslednje 2?

avatar
Pera Zambula
Sunday, 11.01.2015
01:00

Casovi ljubavi su to brate :) nije to lako shvatiti... :)