Trener Mornara na ivici suza: ''Svaka priča o košarci je sada besmislena''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.10.2020.
16:20
Izvor: Sportske.net, kkmornar.bar

U nekim normalnim okolnostima, ovu utakmicu bi sa posebnim zadovoljstvom najavio, ali ovako...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Koronavirus ponovo divlja širom Evrope, teško je pogođena i Crna Gora, a poslednjih dana sve je više zaraženih i među košarkašima Mornara.

Barani, koji su odlično započeli sezonu, sada su se suočili sa velikim problemima uoči utakmice petog kola Evrokupa protiv podgoričke Budućnosti.

Iz tog razloga, treneru Mornara Mihailu Pavićeviću nije ni bilo do priče o košarci...

''Moram da kažem da mi je, pre svega iz porodičnih razloga, a onda ni kao treneru, u ovom trenutku mi nije uopšte lako da govorim o košarci. Nažalost, situacija je da ne kažem alarmantna, ali nije dobra uopšte... Kao trener, ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego brojim koliko ću igrača da imam na treningu i ko će sledeći, ne daj Bože, biti pozitivan.

Do pre sedam dana i mi smo izgledali odlično i sećate se, bio sam ponosan igrama koje smo pružali, ali viša sila nas je dovela u situaciju u kojoj smo se našli. Ni malo nije lako. Još uvek ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti u sredu. Za sada sigurno bez četvorice glavnih igrača. Nadamo se da će se na tome završiti, da ćemo se vratiti normalnom radu, ali... To 'ali' je veoma naglašeno.
-
Baner
-
Iskreno da vam kažem, sve ovo pomalo gubi smisao. Jer, pitanje je za šta se igra.

Za publiku se ne igra, jer je nema. Što se sporta tiča i to ponestaje. Bojim se da će na kraju najbolja ekipa biti ona koja bude imala sreće sa koronavirusom. Ko bude zdraviji, može da računa na uspeh. Ovo nije kritika, svi smo želeli ovo i svi smo u istoj situaciji. Ali, kada se sretnete sa ovom situacijom u kojoj se neki članovi bore za život, svaka priča o košarci je besmislena'', poručio je Pavićević.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke