Trener Mege: "Nemamo izrazite šanse protiv Budućnosti"

Autor: Beta Beta
petak 17.01.2020.
15:14
Izvor: Beta

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa nema izrazite šanse u utakmicama poput predstojeće protiv Budućnosti, ali da mora da da sve od sebe do kraja ABA lige kako bi zabeležila što više pobeda.

BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV
BETAPHOTO/ABA LIGA/MEGA BEMAKS/IVICA VESELINOV

Povezane vesti

"Iako ovakvi mečevi nisu oni u kojima imamo izrazite šanse za trijumf, moramo da damo sve od sebe do kraja lige kako bismo zabeležili što više pobeda. Moramo da pokažemo pre svega veću želju i energiju na parketu u odnosu na domaću ekipu jer bez toga, sve ostalo pada u vodu. Mi se dižemo kao ekipa, protiv Crvene zvezde nije bilo realno da zabeležimo pobedu, ali verujem da će nam se dobar rad na treninzima i sve bolja igra na utakmicama u narednom periodu vratiti i kroz pobede na terenu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega će gostovati Budućnosti u 16. kolu ABA lige.

"Budućnosti je jedan od favorita za osvajanje ABA lige. Bore se za prednost domaćeg terena u plej-ofu i sigurno je da će želeti da pokažu reakciju u odnosu na poraz u Novom Mestu u prošlom kolu", kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Luka Cerovina je rekao da njegova ekipa želi da iznenadi favorita.

"Budućnosti ima veoma kvalitetnu ekipu. Imali su neke možda neočekivane poraze u ABA ligi u prethodnom periodu i očekivano je da pokažu reakciju u meču protiv nas. Uz agresivnu odbranu i veliku energiju na parketu, moramo da damo sve od sebe kako bi došli do iznenadjenja i trijumfa koji bi nam puno značio u borbi za opstanak", rekao je Cerovina.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u Podgorici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke