Trener Kingsa bi mogao da dobije otkaz, Bjelica plaća ceh?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.11.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net

Iako konačno igraju dobru košarku i nadmeću se sa svim rivalima, Kingsi ipak nisu potpuno zadovoljni.

Beta/AP Photo/Don Ryan
Beta/AP Photo/Don Ryan

Povezane vesti

Sakramento je minulih godina bio vreća za udaranje  u NBA ligu, napravili su dubok rez kada su odlučili da dignu ruke od DeMarkusa Kazinsa i krenu u totalni rebilding.

Obavili su trejd sa Pelikansima, pokupili neke pikove i polako sagradili mladu ekipu, punu potencijala.

Sve se čini se vrti oko Foksa, ovog leta je sa drugog mesta na draftu biran i Marvin Begli treći, a od dolaska Nemanje Bjelice Kingsi konačno igraju kvalitetnu košarku i u situaciji su da mogu sa svima da se nose.

Imaju skor 8:8, navijači veruju i u plej-of, ali unutar franšize je plan jasan, ovo je još samo jedna godina za razvoj ekipe.

Zbog toga bi ceh mogao da plati i trener Dejvid Jerger, koji je osetio slast pobede i ne želi da prestane da pobeđuje.

O tome govori i činjenica da je 30-godišnji Nemanja Bjelica starter na svakom susretu, dok veliki potencijal kao što je Begli čeka priliku sa klupe.

Nemanja Bjelica

Dakle, Jerger hoče rezultate, ali se to upravi kluba ne dopada. Oni žele veću minutažu za Beglija, Džajlsa i Labisijea, pa i po cenu da se gube utakmice.

Ostaje da se vidi da li je Jerger spreman da trpi poraze još jednu sezonu, ukoliko se ipak povinuje zahtevima čelnih ljudi u klubu iz Kalifornije, Nemanja Bjelica će sigurno ispaštati, uprkos tome što igra jako dobru sezonu, svakako najbolju u njegovoj NBA karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke