Trener Himkija zahvalan Zvezdi na večerašnjim lekcijama!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 31.10.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava Rimasa Kurtinaitisa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras slavila u duelu protiv Himkija, a Rimas Kurtinaitis koji je predvodio goste u ovom meču je čestitao svom prijatelju i treneru Gavriloviću, kao i Crvenoj zvezdi.

"Prvo želim da čestitam Zvezdi i treneru Gavriloviću na pobedi, na energiji, na srcu koje je ostavila na terenu. Nema sumnje da je Zvezda večeras bila jača od nas. Ovo je nedelja sa dve utakmice i za nas, ali nama je bilo bolje, igrali smo kod kuće, a imamo čarter i letimo gde želimo. To nije bio problem, problem je što su neki igrači mislili samo o sebi. To je najveći problem večeras. Drugi je što su neki naši lideri izgubili previše energije protiv Panatinaikosa, a nismo imali ni podršku igrača sa klupe", rekao je Kurtinaitis.

Ono što je čudno, jeste zahvalnica domaćinima na današnjoj utakmici, ali ne zbog lepog prijema ili dobre atmosfere, već zbog poraza koji su im naneli.

"Ovo je dobro iskustvo, nije lako igrati tri utakmice nedeljno, imamo još šest puta ovakav program, ali moramo da naučimo da kontrolišemo utakmicu. Ovo je dobra lekcija za nas i hvala Zvezdi što nas je naučila ovoj lekciji", ističe litvanski trener.

Stefan Jović je bio povređen i imao je problem sa rebrom koje je slomio, bio je večeras na klupi, ali nije ulazio u igru.

"Slomio je rebro i može se reći da je dobro prošao. Počeo je da individualno trenira.  Ova povreda nije tako laka, treba joj vremena da se zaleči. Očekujemo ga za oko sedam dana. Imamo problem sa plejmejkerima jer je i Kris Krejmer povređen, tako da sada moramo da preživimo sa ovim igračima koje imamo
", rekao je on. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 01.11.2019
19:09

Meni rebro nije zaraslo 4 meseca, a njemu za 7 dana! Svaka mu čast!