Trener FMP-a hvali svoju ekipu i brani Rebeca

Autor: Pavle Knežević
subota 15.12.2018.
23:17
Izvor: Sportske.net

Vlada Jovanović kaže da su njegovi igrači pokazali karakter protiv Partizana

aba-liga.com/FMP
aba-liga.com/FMP

Povezane vesti

Trener FMP-a Vladimir Jovanović nije bio nezadovoljan posle pobede svog tima od Partizana, rekavši da je ekipa pokazala karakter i želju.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Moramo da čestitam i svojoj ekipi na dobroj utakmici, ne sjajnoj. Imali smo tešku nedelju, ostali smo bez važnih igrača i skupili smo se koliko smo mogli da odigramo muški. Mi smo ekipa koja se ne plaši nikoga i to smo pokazali večeras. Na kraju je presudila duža klupa Partizana i kvalitet, ali i naše greške i nerezonski šutevi. Moramo na tome da radimo, već se okrećemo sledećoj utakmici, protiv Zadra", rekao je Jovanović.

Partizan je pobedio 83:77, a FMP je bio bez Apića i Bursaća, dok je Jeremić bio rovit.

"Apić je povređen, ima povredu kolena, možda je mogao da igra, ali nismo hteli da rizikujemo. Bursać ide na operaciju i bićemo bez njega tri nedelje. Moram da pomenem da je Marko Jeremić na svoju odgovornost je tražio da igra bez ijednog treninga i odigrao je 26 minuta. Moram da ga pohvalim za hrabrost jer je rizikovao svoju karijeru da bi pomogao drugovima", rekao je Jovanović.

Novinare je zanimalo i da li je Matic Rebec morao da šutira sa devet metara u finišu, ali je trener stao u odbranu svog igrača.

"Uvek može rezonskije, dao je pre toga dve trojke, ponelo ga je, ali to je Matic Rebec, mi sa time živimo svaki dan. On to inače pogađa, možda deluje čudno kada se promaši. Možda širem auditorijumu deluje kao da je šut za kaznu, ali on je takav igrač i to je njegov šut", rekao je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke