Trener Darušafake ima svoj scenario raspleta u Partizanovoj grupi!

Autor: Beta Beta
sreda 29.01.2020.
23:53
Izvor: Beta

I veoma je zanimljiv, ali ne mogu svi da budu zadovoljni...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener košarkaša Darušafake Seldžuk Ernak rekao je večeras da je njegova ekipa igrala nervozno i čestitao Partizanu na zasluženoj pobedi.

"Partizan je kompletno drugačiji kod kuće, danas sam uspeli da ih zadržimo na 69 poena, defanzivno smo uradili dobar posao, ali smo u napadu bili nervozni. Čestitam Partizanu, želim im sreću u nastavku, kao i nama. Nadam se da će Partizan biti prvi, Dačka druga", rekao je Ernak novinarima u Beogradu.

Partizan je slavio protiv Darušafake sa 69:57 u četvrtom kolu Top 16 faze Evrokupa.Ernak je i pohvalio atmosferu u hali "Aleksandar Nikolić".

"Bila je sjajna atmosfera kao i uvek kad igramo protiv Partizana. Partizan ima najbolju podršku u Evropi, navijači jako dobro poznaju košarku i znaju kada je potrebno da reaguju. I ovoliko novinara na konferenciji, i to je dokaz sjajne košarkaške kulture", kazao je Ernak i na kraju na srpskom dodao "Hvala, vidimo se".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
United_forever
Thursday, 30.01.2020
09:33
avatar
mrgud1_dq
Thursday, 30.01.2020
08:06

Čovek sve objasnio...ali "Železni" nikako da ukapiraju gde su na svetskoj košarkaškoj mapi.Samo je jedna Institucija ...i časovi ljubavi.KK Partizan!