Trener Cedevite uzvratio Čoviću: ''Nas politika ne zaniima''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.04.2016.
13:54
Izvor: Sportske.net, kkcedevita.hr

U najavi utakmice sa Zvezdom, trener Cedevite Veljko Mršić reagovao i na komentare o političkim provokacijama na račun gostiju iz Beograda.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Naravno, Mršić to gleda iz drugačijeg ugla i ne vidi nijedan razlog zbog čega bi neko u Crvenoj zvezdi bio ljut, ili zbog čega bi Cedevita trebalo da bude prijavljena Evroligi.

Posle jučerašnje izjave prvog čoveka Crvene zvezde Nebojše Čovića da je humanitarna akcija za pomoć Vukovarskom vodotornju zapravo pokazatelj koliko su Hrvati ''frustrirani od Srbije i Zvezde'', Veljko Mršić je uzvratio da njega ni njegove igrače politika ne zaniima.

''Utakmica bi trebalo da bude dobra. Mi ćemo odigrati dobru utakmicu, a mislim da će se Zvezda isto fokusirati da igra dobro.

Ne znam ko će doći od igrača Zvezde, ali mi smo na terenu i politika nas ne zanima.

To je humanitarna utakmica, stvarno hvalevrijedan cilj za obnovu simbola hrvatskog otpora i mi na terenu želimo odigrati najbolje što možemo'',
poručio je Mršić.

Slično razmišlja i najbolji igrač cedevite Miro Bilan.

''Imamo obavezu prema takmičenju u kojem se nalazimo, u Top 16 Evrolige, da ostvarimo još jednu pobedu. Mislim da je to bio jako dobar rezultat od četiri pobede.

Mogu pozvati sve ljude, s obzirom da je utakmica humanitarnog i dobrotvornog karaktera, da dođu na nju u što većem broju i tako gledaju vrhunsku košarku i pomognu jednom dobrom cilju'', zaključio je Bilan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Thursday, 07.04.2016
14:50

ovaj potez nema nikakve veze sa sportom I naravno da je ciljano da to bude protiv nekog srpskog kluba...mogla je I zvezda da deo sredstsva od utakmice sa cedevitom donira potomcima Draže Mihajlovića, onako slučajnonVELIKA SRAMOTA AKO NIKO NE REAGUJE

avatar
Krešo Arsenal
Thursday, 07.04.2016
15:56

ova utakmica je ranije odlucena da bude u cast vukovara HUMANUTARNA,daj vise mira i prestanite se lozit stalno..u košarci ste bolji,u nogometu ne i svi sretni