Trener Breše furiozan, ovo nije bila košarkaška utakmica!

Autor: Beta Beta
sreda 12.12.2018.
22:14
Izvor: Beta

Trener košarkaša Breše Andrea Dijana rekao je posle večerašnjeg poraza od Crvene zvezde da se njegova ekipa nije borila, kao i da nije imala stav.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Ne mogu da pričam kao trener o ovoj utakmici, jer nismo odigrali košarkašku utakmicu. Nismo igrali prvo poluvreme. Bili smo izuzetno loši. Ovo je bila utakmica za plasman, oni su se tako postavili i zasluženo pobedili. Nismo bili borbeni", rekao je Dijana novinarima posle utakmice.

Crvena zvezda je večeras na svom terenu pobedila Brešu sa 103:67 u devetom kolu Grupe A Evrokupa i tako praktično izborila plasman u Top 16.

"Počeli smo nešto da igramo u drugom poluvremenu... Bitno je kako se postavite, ali mi nismo večeras imali stav. Čestitam Zvezdi, ali mi nismo bili borbeni. Mi nemamo tim napravljen da osvoji Evrokup, ali smo tim koji treba da se bori 40 minuta sa svakim. To večeras nismo bili. Zvezda je igrala 40 minuta i to im je donelo pobedu", rekao je on.

Upitan da li će kazniti svoju ekipu zbog lošeg izdanja u Beogradu, Dijana je rekao da će kazne "zasigurno biti".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Wednesday, 12.12.2018
23:24

Nemojte furiozan molim vas. Moze besan, ljut, iznerviran, ali nikako ovi anglikanizmi. Postujem vas, ali morate da shvatite da novinari u celini uticu i na izrazavanje drugih kad im citaju tekst i samim tim treba da doprinose i ocuvanju naseg i ovako siromasnog jezika.