Trejdovali "Supermena", saigrači kao i obično "napravili žurku"

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.06.2018.
08:02
Izvor: Sportske.net

U pitanju je jedan od najneomiljenijih igrača u ligi i nije prvi put da je svlačionica odahnula što je otišao.

Beta/AP Photo/Duane Burleson
Beta/AP Photo/Duane Burleson

Povezane vesti

Dvajt Hauard je promenio klub, postaje što kažu godišnja tradicija u Americi da se preseli tokom leta u novu sredinu, a da bivši saigrači naprave žurku.

"Supermen" je posle dobre sezone u Šarlotu trejdovan u Netse, Mič Kupčak je ubedio Džordana da se oslobodi jednog od najboljih centara lige, u Severnu Karolinu će Timofej Mozgov, plus dva pika iz druge runde.

Tehnički trejd ne može da bude odrađen do 6. jula, jedan od pikova je 45. sa drafta koji je na programu noćas pa će Netsi birati u ime Hornetsa.

Svlačionica je odahnula, svi su bili protiv Hauarda, baš kao i ranije u Atlanti i nekim bivšim klubovima, njegov ego, pre svega, čini ga zaista neomiljenim među saigračima.

Tako je bilo u Šarlotu sa Kembom Vokerom i Majklom Kidom Džilkrajstom, i ostatak svlačionice, kako je otkrio nekadašnji košarkaš Brendan Hejvud je prezirao Hauarda koji je igrao dobro, ali očigledno za sebe i svoju statistiku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Арсенал
Thursday, 21.06.2018
12:32

Majkl Kid-Gilkrist :'D

avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 21.06.2018
10:22

Sta radi taj Brendan Hejvud u Sarlotu?!El to onaj Hejvud promasaj sa drafta kojeg je birao Wasinfton jos dok je Dzordan igrao za njih?!

avatar
bagra
Thursday, 21.06.2018
09:44

Majkl Kid Gilkrist, tako se transkribuje.